Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Casual Friday

Perjantai = ”vapaapäivä”. Herään ysiltä, mutta röhnötän kotona pyjamassa koneen ääressä puoleen päivään. Kahlaan TO DO-listaa läpi ja hoidan asioita puhelimitse ja sähköpostilla. Kuvaan samalla luonnonvalossa parin postauksen kuvat odottamaan tekstejä ja myöhempää julkaisua. Kohta on jo kiiruhdettava postiin ja vaihdettava varmaan jotain muuta ylle. Jos oma vaatevarasto moiseen taipuisi, vetäisin casual friday:n kunniaksi päälle alla olevan kokonaisuuden.

Casual Friday VALMIS

Takki Zizzi – T-paita JUNAROSE – Housut JUNAROSE – Pipo ja reppu MBMJ – Kengät Nike

Etenkin tuo pipon osuva viesti Don’t Panic pitäisi pitää mielessä näinä ”vapaapäivinä”, kun tekemistä on todellisuudessa enemmän kuin laki sallii. Mutta nyt sinne postiin (ja samalla Jykä lenkille)! 🙂

Translation: I have ”day off”. Actually my TO DO-list is full of things and I’m in a hurry… Anyway I would like to wear that outfit today, especially that Don’t Panic beanie! Ha!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Marianna says: Vastaa

  Onpas hyvännäkönen setti! 🙂 Sulla kyllä löytyy tota silmää!

  0
  1. Kiitos Marianna. Olis kyllä mennyt heti käyttöön tää asu. 😀

   0
 2. Oon itse huomannut kanssa että vapaapäiviä ei ole kyllä olemassakaan! Joe ei ole töissä niin sitten vapaapäivinä täytyy hoitaa hommat joita ei työpäivinä ehdi 😀 Mulle ehdoton casual-vaatetus sisältää Victoria’s Secretin ihanat PINK-lökärit ja t-paidan tai talven superkylmillä New Lookista tilatun onesien.

  http://pinkishpixiedust.blogspot.fi

  0
  1. Joooo… Pink-lökäreitä löytyy parit täältäkin. Samoin jumpineja! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM