Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Yöpöydällä

Combonibili yopoytaMeillä on parin vuoden ajan yöpöytinä ollut nuo Kartellin valkoiset Componibilit. Molemmilla on yövalaisimina myös Block-lamput, muistan kun ostin omani Finnish Design Shopista vielä Itä-Pasilassa asuessani, olisikohan vuosi ollut 2009. Matti sai omansa sitten ekana yhteisenä joulunamme minulta lahjaksi, eli 2010. Minulla on tietysti punainen johto ja Matilla musta. Minun lampun johto on tosin viime aikoina reistaillut, joten olen pöllinyt Matilta tämän mustan, sillä hänen yöpöydältään löytyy myös Philipsin Wake Up Light-herätysvalo, joten yövalolle ei varsinaisesti ole tarvetta.

Miki kirjaYöpöydältäni löytyy yleensä myös kirja. Tällä kertaa Miki-kirjana Bridget Jones. Nuo Miki-kirjat on aivan huippuja varsinkin reissuilla mukana!

YopoytaKosmetiikkaa jemmaan yöpöydälle aikamoisen kavalkaadin. Tarjolla on kolmea erilaista käsivoidetta, pumppupullossa kevyttä Natuviven Pink Grapefruit-käsivoidetta, Vaselinen klassikkokäsivoidetta ja I love…-merkin Strawberries & Cream käsivoidetta. Jälkimmäinen tuoksuu aivan mansikkajäätelöltä ja on huomattavasti hoitavampi, mitä ensin ajattelin.

Baby Lips RescueUutena yökäyttöön on päätynyt myös Baby Lipsin Dr Rescue-huulirasvakolmikon hoitavampi väritön versio Too Cool. Toimii hyvin yökäytössä ja tykkään myös mentholin tuoksusta.

Nivea huulirasva Muita huulirasvoja yöpöydällä on sormin levitettävät LivBoxista putkahtanut Nivean Blueberry Blush-mustikkahuulivoi ja The Body Shopin joulusarjan Glazed Apple Lip Balm. Tykkään molemmista, mutta erityisesti tuosta omenaisesta TBS:n huulivoiteesta.

Totuus yopoydastaJa totuus yöpöydästä. Yön aikana laturissa toki myös puhelin. Koska Vaseline on melkein loppu on se nurinpäin, tosin keikahtaa aina yön aikana melko varmasti lattialle. Lisäksi huulirasvat seikkailevat mikä missäkin ja käsikopelolla mennään aina noiden rasvojenkin suhteen. Jos joku, niin tuo pumppupullo on kyllä pimeydessä eri kätevä!

Mitä löytyy teidän yöpöydiltä?

Kaikki kosmetiikat blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Apua, mun piti tehdä kans yöpöytäpostaus! Hmmm….teen sen silti joku päivä ja siksi en paljasta mitä siellä on!

  0
  1. Teepä!! 🙂

   0
 2. Sieltä löytyy perusvoidetuubi, verensokerinmittausvälineet (mittaan myös yöllä ja aamulla heti herättyäni) ja vesipullo ja joskus muksujen raahaamia tavaroita joita en iltamyöhään enää jaksa palauttaa niiden omaan huoneeseen:)

  0
  1. 😀

   Mä en oo lähtenyt tohon vesipullon pitämiseen yöpöydällä (paitsi viime kesän helteillä, kun oli PAKKO), mutta josko nyt tammikuussa, kun meinasin juoda vettä sen pari litraa päivässä oikein ajatuksen kanssa! 🙂

   0
 3. Miulla ei ole yöpöytää, ei meille mahdu mut sänkyni vieressä lattialla on erinäisten laturinjohtojen viidakko. Siinä on oma ja lasten kännyköiden laturit, tabletin laturinjohto, tabletti, miun kännykkä ja Angy Birds-mustikkakäsivoidetuubi siellä jossain johtojen seassa.
  Ne johdot on yleensä roikkumassa sängynpäädyssä mutta jotenkin ne aina päätyy sinne lattialle käytön jälkeen..

  0
  1. Joo! Noi laturit… Huhuhuu! Mitähän niille johdoille keksis!

   0
 4. Mä tein just vähän aikaa sitten postauksen nukkumisesta ja siinä näytin myös yöpöytääni 😀 Siinä on vähintään yksi kirja, vähintään kaksi huulirasvaa, yleensä tosin enemmän, puhelin, rasvaa jolla rasvata kuivia kantapäitä, kuulokkeet siitä yleensä myös löytyy. Niin ja tietysti lamppu ja kello 😀 Näiden lisäksi vielä läjä sekalaista tavaraa. Kerran siinä oli vasara varmaan viikon verran!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
  1. Joo, huulirasvat on kyllä pakollisia! Nyt oon aivan koukussa Hurraw-merkin rasvoihin! 🙂 Ja multa löytyy jalkavoide tuolta laatikosta. En tosin muista koskaan käyttää, heh…

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM