Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Rauhallista joulua!

Meidän päiviin sitten viime päivityksen on kuulunut oikeastaan kaikkea muuta kuin hotellilla lorvimista, mutta mitä luultavammin sielläkin on ollut parempaa tekemistä, kuin täällä blogissa päivitysten odottelu. Ollaan vietetty koko maanantaipäivä aamusta iltaan New Jerseyn puolella Jersey Gardens-ostoskeskuksessa ja eilinen puolestaan MOMA:ssa nykytaidetta ihastelemassa ja ilta yöhön asti NHL-pelissä Long Islandilla.

Joka aamu sitä vaan on yhtä ihmeissään, että täällä New Yorkissa sitä edelleen ollaan ja saadaan herätä itseasiassa vielä kaksi aamua täältä suurkaupungin sykkeestä. Kohta luovutetaan tämä meidän tarpeita äärimmäisen hyvin palvellut Pod 39-hotellin minikokoinen huone ja siirrytään astetta suurempaan ja rauhoitutaan vihdoin mekin joulun viettoon. Ohjelmaa ei oikeastaan tälle ja huomiselle sen ihmeempää ole, mutta josko sitä kävisi jossain välissä jouluikkunoita ja kuusia ihastelemassa ja huomenna joulupäivänä vaikka sitten Central Parkissa kävelyllä (huomiseksi luvattu 12°C ja aurinkoa). Tällä hetkellä täällä tulee vettä (oikeastaan satanut on koko alkuviikon), joten hotellihuoneeseen linnoittautuminen herkkujen kanssa ei kuulosta yhtään huonolta vaihtoehdolta.

Blogi jyrki joulukortti 2014

Meidän porukka toivottaa äärimmäisen rauhaisaa ja rentouttavaa joulua tämän Jykän enkelikuvan myötä. Nauttikaa joulun tunnelmasta, niin mekin tehdään – Minä ja Matti täällä New Yorkissa ja Jykä Savossa. 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM