Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – R A I N Y M O N D A Y

Pitkästä aikaa asukuvia aivan reaaliaikaisesti. Täällä minä nytkin naputan aivan samassa varustuksessa kuin päivällä erässä Hakaniemeläisessä porttikongissa. Ei varmaan tarvitse todeta, että koko päivän satoi. Satoi, kun marssin puoli kasilta aamulla bussipysäkille ja luulin myöhästyneeni bussista, satoi kun käveltiin testaamaan lähitienoon uusi ravintola ja satoi kun poistuin toimistolta metron suuntaan neljän aikaan. Mutta eipä tuo haitannut, lounas oli erityisen hyvä, asukuvissa nauratti ja kotiin palatessa laukussa poltteli Jymy-jäätelö, jota kävin ostamassa itselleni ja Matille pienet pikarit (puolukka on suosikkini!) ja käärin ne kaulahuiviini tunnin kestävän bussimatkan ajaksi. Siinä me sitten napotettiin kotona sohvalla vierekkäin työpäivän jälkeen ja lusikoitiin luomujäätelöä suihimme. Matin sanoin aivan järjettömän hyvää jäätelöä! Onneksi mulla on vielä puolukkaa puoli pikaria pakastimessa, voin kertoo, että ei muuten oo kauan…

Bomber 2nd Hand (Primark UK20) // Mekko – Dress ASOS (UK22) // Leggings Piruetti (L) // Laukku – Bag UO // Boots Zalando (41) // Lipstick MAC Morange
Bomber PlusMimmi Bomber PlusMimmi 2 Mimmi PlusMimmi

Ei tainnut tulla tästä kellariliuskasta vakkariasukuvienottopaikkaa, vaikka tällä kertaa suojelikin mainiosti sateelta hetken verran. Saas nähdä missä lokaatiossa seuraava asu on taas ikuistettu! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM