Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Not so Little Black Dress

Huomaan nykyään välillä pukeutuvani aivan päästä varpaisiin mustaan. Tuo Finnwear+:n vuosia vanha mekko on yksi luottovaatteitani ja se valikoituu päälle päivinä, kun pukeutumista ei sen kummemmin ehdi/jaksa ajatella, tai kun kaipaan kunnon turvavaatetta. Se päätyi viime viikolla päälle keskiviikon kiireaamuna kuin myös torstain yrittäjyyden näyttöön lisää itsevarmuutta antamaan. Piristän usein kokomustaa asua kirkkaalla huulipunalla ja värikkäillä koruilla, tällä kertaa Uhanan neonkorallisilla pisaroilla ja korallisella huulipunalla. Mätsäsivät yhteen jossain valossa aivan täydellisesti, kun taas toisessa huulipuna näytti ihan vadelmaiselta pinkiltä ja korvikset oransseilta. Melko haastava väri kyllä tuo neon koralli, mutta silti niin ihana!

Mekko – Dress Finnwear+ (L) // Leggings Piruetti (XL) // Boots Zalando (41) // Korvikset – Earrings Uhana Design
Finnwear + DSC_0110DSC_0120

Mekko, leggarit ja bootsit blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Taidan ylittää henkilökohtaisuuksien rajat mennen tullen, mutta en voi jättää kysymättä, mistä löydät/ostat rintaliivisi? Olen itse nyt kohdannut päivän kun ihan joka puljusta (Lindex, h&m..) ei sopivia löydy ja kaipailen hinta-laatusuhteeltaan loistavia vinkkejä missä löytyy kunnon liivit! 🙂

  0
  1. Itse löydän KappAhl:ista tosi hyvin! Kantsii käydä tsekkaamassa, jos suinkaan et oo vielä käyny 🙂

   0
   1. Minulla on sekä Changen, että Finnwearin liivejä. Changessa on kokoja kyllä suureenkin saakka. Nämä taas on Finnwearilta omat lempparit : http://www.plusmimmi.com/2014/05/mukavatalusvaatteet/

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM