Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Nummela, Vihti. Aurinko nousee: 09.03. Aurinko laskee: 15.20. Päivän pituus: 6 h 17 min.

Muttakun ei nouse. Tai nousee, mutta ei näyttäydy! En tiedä lukiko kukaan muu, kuinka marraskuussa aurinko näyttäytyi Helsingissä ainoastaan 13 tuntia koko kuukauden aikana? Minä luin ja siksipä kun tänään huomasin tuossa kahden pintaan, että aurinko pilkahteli pilven raosta ja satun olemaan kotosalla lopetin hommat stop tykkänään, herätin Jykän (kyllä, se nukkuu noin 90% päivistä) ja valjastin meidät molemmat aurinkolenkille.

Täällä Nummelassa tulee viikoittain uhmattua yhtä asiaa, nimittäin lentokentällä liikkuminen on sakon uhalla kielletty. Sinne me kuitenkin marssittiin kesken työpäivän, aurinkoa katsomaan, mutta jäipä aika vähäiseksi D-vitamiinin saanti tältä päivältä, sillä eipä tuo aurinko oikeastaan yhtään näyttäytynyt. Meinattiin lisäksi jäätyä pystyyn, tuolla lentokentällä kun tuulee hyytävästi lähes aina. No, ei auta kun toivoa aurinkoisempaa (kirjaimellisesti, kiitos) päivää huomiseksi ja napata säteet sisuksiin suosiolla purkista. Tämän päivän aurinko nimittäin laskeekin juuri tällä minuutilla, 15.20.

Jyka 2Harju JykaNummelan lentokentta Jyrki mopsi Mimmi Nlan Lentokentta

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. olet niiin kaunis!

    0
    1. Kaunis kiitos! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM