Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ SUOMI!

Olipa tänään aamupäivästä kaunista. Lumi leijaili hiljalleen maahan ja siniristilippu liehui tyynesti salossa. Valmistin itselleni lounaaksi avocadopastaa ja vetelin sen valkoista maisemaa ihastellen naamariini. Nyt taustalla pyörii tv:ssä Tuntematon sotilas, jota tuli lapsena katsottua usein ja josta muistan aika monta repliikkiä ja kohtausta edelleenkin ulkoa. Pätkä löytyy meiltä itseasiassa ihan DVD-hyllystäkin, on kyllä hieno ja kunnioitusta herättävä elokuva. Illalla ohjelmassa tietysti vähän kevyempää, eli linnan juhlien perinteinen kisakatsomo. Katson linnanjuhlat ihan joka vuosi, ellen kokonaan, niin ainakin osittain. Puvut kiinnostaa tietysti aina ja tänä vuonna myös Teemu Selänne! Saa kyllä olla kiitollinen tästä itsenäisestä Suomesta, jossa asiat on kuitenkin aika tosi hyvin. Onnea siis 97-vuotias Suomi!

itsenaisyyspaiva 6.12.2014

 

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM