Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HOPE

Ajattelin vaan ilmoittaa, että saavuttiin yhtenä kappaleena kotiin viime yönä. Vaikka New Yorkin lentokone ei meinannutkaan päästä laskeutumaan myräkkäiseen Düsseldorffiin ja lento Helsinkiin oli sekin tunnin myöhässä niin kodissa ollaan silti. Tänään on mm. nukuttu kahteentoista (väsyttää pikkasen, ai luoja mä vihaan tätä jet lagia), käyty esittelemässä reissukuvia ja nautiskelemassa kinkkua ja porkkanalaatikkoa Matin vanhemmilla ja pesty pyykkiä. Huomenna palataan takaisin ruotuun myös blogin kanssa (kuvia jemmassa muutamat) ja tänään jo syömisten kanssa, eli aletaanpa tästä vääntämään kanasalaattia. Salaattia olikin jo ikävä, voin kertoa, että muutama hampurilainen tuli nimittäin reissussa tuhottua. Huomiseen! 🙂 

PlusMimmi HOPE New York

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

1+

0 Comment

 1. Uugibuugi, takaisinko jo! Se ostoslista sit jäi! 😀 No ei se mitään, fiilistelen sun löytöjä sit senkin edestä – paa purkkihankinnat eetteriin ekojen joukossa, jookoskookos? 🙂

  0
  1. Joo, niin jäi! Mietin sitä viimesenä iltana et joo 😀 Mä olin kuules tosi aisoissa siellä! Mutta toki muutama hankinta tuli tehtyä, mutta enemmän tosiaan vaan fiilisteltyä esim. Sephorassa. Kävin siellä varmaan 10 kertaa, mut vaan kahesti selvisin kassalle saakka! 😀

   0
 2. Hyvä että ootte selvinneet Suomeen. No laitahan sitten kuvia lisää ja ostoksista jotain. Jookoskin?! 🙂

  0
  1. Joo, NYC-postauksia vielä kuitenkin luvassa! 🙂

   Onko toiveita mitä haluaisit ostoksista erityisesti nähdä?

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM