Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Edullinen hotelli New Yorkista – Pod 39

Aloin metsästää meille hotellia New Yorkkiin suhteellisen hyvissä ajoin ja löysinkin joulunpyhiksi pariksi yöksi melko edullisen hotellin kaupunkinäkymällä ihan ytimestä Time Squarelta. Viikko sitä ennen piti kuitenkin majoittua sekin jossain ja kyttäsin Hotels.comia valehtelematta päivittäin. New Yorkissahan asuminen on järjettömän kallista ja luettiinkin juuri reissun aikana, että NYCissä saa hotellissa rahoilleen vähiten vastinetta. Se on kyllä totta. Ekalla reissulla 2003 oltiin tosi pienessä ja vaatimattomassa huoneessa, tokalla reissulla 2010 majoituttiin porukalla samassa huoneessa monen tyypin kanssa, eikä hotellissa ollut kyllä erityisesti kehumista ja 2012 oltiin erään tutun kämpällä Brooklynissa. Nyt pidin silmällä sekä asuntoja Airbnb:stä ja hotelleja ja tulin lopulta siihen tulokseen, että hotellihuone tuli loppupeleissä saman hintaiseksi kuin koko asunnon vuokraaminen Brooklynista (Manhattanilta ei olisi ollut toivoakaan!) ja säästettiin vieläpä kahden metrokortin verran dollareita. Varattiin siis lopulta huone (Double Pod) Pod 39 hotellista East 39th Streetiltä ja maksettiin huoneesta yhteensä n.700€ seitsemältä yöltä.

Huone oli todella pieni ja älyttömän kompakti. Lopulta kiinnyttiin huoneeseen kuitenkin ihan toden teolla ja kun seitsemän yön jälkeen muutettiin suurempaan, tuntui tuon kämpän (kuten huonetta nimitimme) jättäminen jopa hieman haikealta. Huoneessa oli siis ovesta heti vasemmalla naulakot takeille ja tila matkalaukuille sekä tallelokero (ei käytetty kertaakaan), oikealla kirjoituspöytä jossa puhelin ja tuoli, suoraan edessä parisänky, jonka alla säilytyslaatikko, jonka sai vedettyä esille ja täytettyä kätevästi päivän aikana kertyneillä ostoskasseilla ja toinen tila matkalaukulle. Sängyn vieressä oli liukulasiseinällä varustettu kylppäri ja suihku. Tuo lasi oli siis blurrattu kriittisiltä alueilta, joten tuolla suihkutteli ja istui vessassa ihan mukavasti. En kuitenkaan suosittelisi huonetta kovin tuoreelle pariskunnalle tai ei vielä niin läheisille frendeille, ellei sitten halua lähentyä kerralla oikein kunnolla.

Joka päivä huoneessa kävi siivooja ja huone oli aina siivouksen jälkeen tiptop ja muutenkin koko hotellin sisustus oli hiljattain uusittu. Sänkykin oli aivan loistava ja tarpeeksi tilava kahdelle, huoneesta löytyi hiustenkuivaaja, kosmetiikkatuotteet hoitoainetta myöten ja suihkussakin vettä tuli tosi kovalla paineella, kunhan ensin tajusi systeemin, miten lämmintä vettä saa ylipäätään tulemaan. Luteitakaan ei huoneessa näkynyt, ne kun tuppaavat olemaan melko suuri ongelma tuolla New Yorkissa. Ainoat miinukset huoneessa oikeastaan olivat ikkuna, josta hieman veti, joten jouduimme nukkumaan päät toiseen suuntaan, jonka seurauksena Matilta tipahti joka yö tyynyt alas ja se pölli unissaan minulta yhden itselleen ja todella pienet kylpypyyhkeet. Ymmärrätte varmaan miksi. 😀

Hotellin sijainti on aivan loistava (145 East 39th Street) ja aivan nurkan takana on mm. Shake Shack ja muita ruokapaikkoja ja kahviloita. Lisäksi hotellilta pääsee näppärästi kävelemään alle parin kilsan päässä oleville Time Squarelle, Macy’sille ja Empire State Buildingille. Noin 400m päässä olevalta Grand Central Stationilta pääsee halutessaan kätevästi myös metrolla ympäriinsä. Aamiaista ei testattu, sillä se ei kuulunut meillä hintaan, joten sitä en osaa kommentoida, liekö olisi ollut edes tarjolla. Hyvien huoneiden lisäksi hotellissa on upea kattoterassi, jossa kannattaa käydä ihastelemassa maisemia. Kesällä tuo kattoterde (jolta pari viimeistä kuvaa ovat) on varmasti aivan ihana paikka viettää iltaa! 🙂 Suosittelen!

Pod 39 New York 4 Pod 39 New York 2 Pod 39 New York 3 Pod 39 New York 5Pod 39 New York Pod 39 New York 6

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

1+

0 Comment

 1. Ah, hotellien liian pienet pyyhkeet ja kylpytakit! Ne ilahduttaa aina. 😀

  0
  1. Joo! 😀 Ja tuolla ne oli todellakin pienet, kun Mattikin totesi et onpa muuten pieni pyyhe!

   0
 2. Jopas on huoneella pieni koko 😀

  Muutaman vuoden takaisella reissulla vuokrasimme suosiolla kämpän. Saatiin tilava kaksio muistaakseni noin 1600eur / 14 vrk kämppä East Villagesta ja ajankohta oli heinäkuun puoliväli. Meitä oli 3 hlö: minä, mieheni ja hänen kaverinsa, joten esim kolmen hengen huone ei noin pitkäksi aikaa oikein houkutellut ja vaihtoehtona olis ollut varata sitten 2 x 100$ hintaiset huoneet 14 yöksi.
  Vuokrattiin kämppä tätä kautta http://www.nyhabitat.com/, mutta myös homeaway.com :ista katseltiin (ja sitä kautta ollaan vuokrattu kämppä mm Edinburghista) – luotettavia firmoja molemmat mun kokemuksen mukaan.

  0
  1. On kyllä! 😀

   Kämpän saanti on kyllä tuuripeliä. Ainakin joulun aikaan tuntui olevan nuo kaikki hinnat ihan pilvissä :/ Täytyypä pitää noi sun mainitsemat sivustot mielessä. 🙂

   0
 3. Kiitos hotellipostauksesta 🙂 New Yorkissa majoituksen valinta on melkein tähtitiedettä. Saa olla tosi tarkkana kuuluuko hintaan esim. wlan, josta sitten rokottavat ruokottomia summia jos sitä ei ole ja sen haluaa. Esim. edullinen Carter Hotel ihan Times Squaren ytimessä velotti wlanista yhdeltä yöltä 15 dollaria ja lipukkeen jossa salasana oli pystyi ostamaan näppärästi automaatista hotellin aulasta. Sitten oli kerran niin, että otettiin hotellihuone jaetulla vessalla/kylpyhuoneella – mistake. Meillä se jaettu vessa oli sitten kerrosta alempana, se oli hauskaa keskellä yötä jos piti lähteä puuteroimaan nenää. Tämä Hotel Deauvillessä, sieltä saa kyllä ihan kivaan lisähintaan huoneen jossa se oma kylpyhuone. Toissa vuoden tammikuussa onnistuttiin saamaan huoneisto Times Squaren kyljestä, mitä ei tietääkseni saisi edes tapahtua. Kymmenen yötä ja 300 euroa per nenä (meitä oli kolme) tuo oli mielestäni jo todella edullinen, ja hyvin kävi. Asunto kahdella huoneella, näkymät kahteen suuntaan (mm. Radio City Hall). Ei voinut valittaa 🙂 Nyt tulevalla maaliskuun reissulla on meillä vielä hotla avoinna. Olen mittinyt joko juuri tätä Pod 39:iä :), The Jolly Madison towersia taikka Hotel Pensylvaniaa lähellä Macysiä.. Yhden kerran oltiin W hotellissa Lexinton Avenuella, voi pojat! Mutta sellaiseen ei todellakaan ole tällä erää varaa. Jos vielä saan kysyä niin missäpäin mahtaa olla plussaosastosto Forever 21:ssä? Suuntaan sinne heti ekana 🙂

  0
  1. Näin on! Meillä onneksi kuului netti molemmissa hotelleissa ja unohdinkin mainita, että wifi toimi Pod 39:ssä aivan moitteettomasti koko reissun ajan! 🙂

   Hotellin saaminen edukkaasti on kyllä tosi paljon ajankohdasta kiinni. Sun löydöt kuulostaa kyllä hyvältä.

   Forever 21:ssa on plussaosasto Time Squaren myymälässä pari kerrosta katutasosta alaspäin, mutta vielä paljon parempi löytyy Jersey Gardens Mallista New Jerseystä. 🙂

   0
 4. Mä olen lähdössä huomenna New Yorkiin. Meidän hotelli on nimeltään Pod 51. Valinta perusteena halpuus. Yhteiskäytössä olevat vessat arveluttaa. Saa nähdä miten käy. Nykistä lennetään Los Angelesiin, jossa ollaan pidempään. Siellä ollaan panostettu hotelliin vähän enemmän. Sijainti ratkaisee kaupunki lomilla.

  0
  1. Meilläkin oli yhteisveskit ja suihkut ja tosi siistit ja puhtaat.

   0
   1. nyt muutaman päivän kokemuksella voin suositella lämpimästi. Siisti hotelli erittäin hyvällä paikalla!

    0
 5. Me kans valittiin hotelli lähinnä sijainnin ja hinnan perusteella. Pitkän etsimisen jälkeen asuttiin 5th Ave 29 str ja siisti puhdas hotelli. Tuolla kun hyvissä hotelleissa on bugseja, niin se on ihan arpapeliä. Toisaalta ku oon kiertänyt maailmalla, niin ihmettelen että esim NYC:n rotta ja lutikkaongelma on niin vähän esillä. Koska mä en ainakaan halunnu palata kotiin lusikan matkalaukun josta ne sitten leviää koko kotiin, eli noita kannattaa selvitellä ennen hotellin varaamista. NYC on ihan mieletönkkö kokemus.

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM