Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Christmas Day in Central Park

Herättiin äsken viimeiseen aamuun täällä New Yorkissa. Mulla iski itse asiassa jo viime yönä haikeus meidän lähi Duane Readessa, kun oltiin tutkimassa ja vähän ostoksillakin. Parasta. Tätä kaupunkia tulee vaan aina tosi kova ikävä ja Mattikin eilen sanoi, että täällähän voisi asua vaikka vuoden. 😀

Eilenhän täällä vietettiin joulua ja hotellissa TV:stä koripallon tuijottelun ja herkkujen syömisen lisäksi käveltiin aivan tukossa olevalta Time Squarelta Central Parkkiin hengailemaan. Matkalla poikettiin perinteisellä joululounaalla, josta kuvia luultavasti myöhemmin. Tässä kuitenkin otoksia eiliseltä päivältä Central Parkista, jossa sielläkin porukkaa kyllä riitti, etenkin tuolla luistinradan tuntumassa. Jono sinne oli kilsan, mutta eipä meillä hinkua luistelemaan ollut muutenkaan. Central Park on valtava ja me raapaistiin vaan pieni pala puiston Time Squaren puoleista osaa. Todella hämmentävää, että tuon kokoinen puisto on ihan keskellä kaupunkia.

Kuvissa muuten uusi takki Forever 21:n plussapuolelta. Meikä on erikoistunut täällä näköjään takkiostosten kanssa, tosin kyllä tuonne matkalaukkuun täytyisi kohta survoa viisi paria uusia kenkiäkin. Uppista! Nyt siis pakkaamaan ja illasta kohti kotia, perillä ollaan tosin vasta huomenna (la) illalla, joten palataanpas sitten todennäköisesti vasta sunnuntaina asiaan. Toivottavasti siellä on nautittu joulusta ja vältetty ähky. 😉

Central Park New York Central Park New York 2 Central Park New York PlusMimmi Central Park New York 4 Central Park New York 5Central Park New York 3 Central Park New York 6 Central Park New York 7 Central Park New York 8 DSC_0164Central Park New York 12 Central Park New York 10 Central Park New York 11

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

1+

0 Comment

 1. Ihanat tuo karkkitanko-korvikset :)!

  0
  1. Kiitos! Ne on pari vuotta sitten Glitteristä 🙂

   0
 2. Halusin vaan sanoa, että sun blogista tulee hyvä fiilis ja noi sun lenkkarit on IHANAT! 🙂 Jos yhtään kiinnostaa, linkkaan tähän mun kurviblogin alotuksen:
  http://oletupeablogi.blogspot.fi

  0
  1. Voi kiitos! Sun blogi näyttää kans hyvältä! 🙂

   0
 3. Ihania kuvia Nykistä

  0
  1. Kiitos! 🙂 Se on kyllä aina niin huippu paikka!

   0
 4. Hei! Minkä hintaisia noi lenkkarit mahtaa jenkeissä olla? Eikö nuo sunkin upeet adidakset oo sieltä? 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM