Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Pleather Leggings & Cape

Olen taas elävien kirjoissa, tosin en vieläkään päässyt toimistolle asti, vaan naputtelin etäpäivän kodista käsin. Saatoinkin mainita viime viikolla asukuvista, joita lähdettiin ihan asiakseen ja ajan kanssa kesken työpäivän ulos ottamaan, mutta vettä tulikin taivaan täydeltä. No onpahan nämäkin paremmat kuin ei mitään, koko viikon sairasteluasuhan tässä on ollut pyjama, villatakki ja töppöset.

Sadepäivän toimistoasunahan puolestaan oli nuo seitsemän punnan tekonahkaleggarit, Beth Ditton Evansille sunnittelema viitta, Berliinistä ostetut korvikset ja jumituskengät, jotka joutavat nyt kyllä odottelemaan kuivempia kelejä. Elikkä siis kevättä tai ainakin New Yorkkia. Jänskättää minkälaiset kelit siellä tulee olemaan, NYCin talvesta kun ei koskaan tiedä.

Viitta – Cape Beth Ditto for Evans // Leggings Primark (UK20) // Sneakers NIke Rosherun (US9,5)
Beth Ditto Evans 3 Beth Ditto Evans 2 Beth Ditto Evans

Mulla on muuten ollut tässä puolen vuoden sisällä (viimeksi tänään) parikin aurallisen migreenikohtauksen tyyppistä (tai olettaisin, että tämän tyylisiä ne on) näön hämärtymistä, tai oikeastaan tarkennuskyvyn puuttumista (eli esim tekstin lukeminen on yhtäkkiä aivan mahdotonta), jonka jälkeen näkökenttään ilmaantuu erilaisia sahalaitakuvioita. Nämä kestää jonkun puolisen tuntia, mutta päänsärkyä ei ilmaannu. Sitten on vähän höhlä olo. Tänäänkin otin vartin päiväunet tuon kohtauksen jälkeen. Täytyy vissiin hakeutua lääkäriin, jos nämä tähän malliin jatkuu. Vai voiko tämä olla vaan jäätävästä niskajumista johtuvaa?

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Kuulostaa ihan migreeniltä. Mun ensimmäisessä kohtauksessa puutu ensin käsi ja sitte katos kaikki taju maailmasta, mut päänsärky tuli vasta tuntien päästä.

  0
  1. Huh! Täytyy tosiaan tarkkailla oloja jatkossa. Toi sun kohtaus kuulostaa PELOTTAVALTA!

   0
 2. Lääkäri says: Vastaa

  Hartia-alueen niskakipu aiheuttaa tensionpäänsärkyä, mutta ei ikinä näköoireita. Nuo sahalaidat ovat aika vahva todiste migreenistä, eli lääkäriin mars 🙂

  0
  1. Hyvä tietää! Menen heti, mikäli oireet jatkuu! 🙂 Kiitos!

   0
 3. Pakko kommentoida noihin kohtauksiin liittyen, että itsellä juurikin samanlaisia oireita! Usein vielä pahoinvointia siihen kylkeen. Kaikki tämä ilmenee silloin, kun mun hartiat ovat kaikista tulehtuneimmat ja niskajumi päällänsä, sekä ns.”emännän kyttyrä” on jumissa. Odotan vaan sitä hetkeä, että tulehdus ois ohi, niin voisi mennä hierojalle. Toistaiseksi vielä kärsitään. Eli kannattaa kyllä tutkituttaa oireet, mutta voi täysin hyvin johtua niskajumistakin.

  0
  1. Huh! No näin mä aattelin kans, mutta joo, täytynee seurata tilannetta! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM