Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Photoshoot

Vietin tänään koko päivän kuvauksissa hääräillen. Kuvattiin siis erään kampanjan kuvia, jossa en itse varsinaisesti ole mukana, mutta jossa toimin kuvausjärjestelijänä. Hauska, mutta raskas päivä. Enimmäkseen päivä piti sisällään aikataulun kyttäämistä, yllättävän vähän säätämistä ja paljon odottelua. Pyörähdin siinä erään mallin istuessa maskissa pikaisesti itsekin kameran edessä lavasteissa ja ikuistettiin meikän päivän asu. Musta mekko, farkkuliivi ja leggarit. Ja toki ne jumituskengät, jotka muuten imaisivat äsken vedet aika huolella sisuksiinsa tuolla vesisateessa tarpoessa… Kun nyt vaan en märkine sukkineni vilustuisi!

Liivi – Vest Primark (UK20) // Mekko – Dress ASOS (UK20) // Leggings F21+ (2XL) // Sneakers Nike Rosherun (US9,5)DSC_0124

Tämä minun työ on kyllä monipuolista ja siksi niin parasta. Huomenna palaan taas tylsästi tutusti toimistoon. Nyt jos sitä söisi vaikka ekan lämpimän aterian tänään. On hektistä tämä elämä! 😀

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Moi!
    Sulla ku on aina niin ihania vaatteita ja kaikkea, ni mietin, että saisitkohan tehtyä meille isompikokosille jonkulaisen ”talvitakki oppaan”? Tunnen itseni aina hirmu isoksi toppatakeissa ja mun on hankala edes löytää hyvää takkia. Itse tarvisin talvitakin kokoa 46, koska hartiat ja lantio on hirmu leveät. Usein vaan koot tuppaa kaikissa ihanissa takeissa loppumaan kokoon 44, joka on todella turhauttavaa. Apu olisi siis tarpeen! 🙂

    0
    1. Kiitos! Elsa teki Oi mutsi mutsi-blogiinsa jo eräänlaisen. Täytyis varmaan itsekin tormistua ja tehdä vielä kollaasi takeista omaankin blogiin! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM