Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LOB

En ollut uskoa silmiäni, kun katsoin tuossa perjantaina netistä Simolle aikaa varatessani edellistä kampaamovaraustani, joka oli ajoittunut viime helmikuulle. Siis mihin yksi 9kk tästä välistä hävisi?!? Kysynpä vaan! Siinä ajassahan olisi ehtinyt jo melkein vaikka joku pyöräyttämään lapsen! Ja meikäläinen ei ole saanut aikaiseksi varata edes aikaa kampaajalle! Ihme touhua. No perjantaina sain vihdoin varattua ajan ja sain sen jopa niinkin pian, kuin tälle illalle, joten työpäivän jälkeen istahdan kampaajan penkkiin ja luotan hartaudella kasvatetut kutrini Simon käsiin.

Usein minulla on ollut kampaajalle mennessäni jonkuntyyppinen visio ja yleensä olen poistunut salongista ihan jotain muuta hiuksissani. Nyt kuitenkin päätin, että kovin lyhyeksi en anna lettiäni leikata, vaan taidan liittyä long bob, eli LOB-kerhoon. Tuota pitkää polkkaa on näkynyt nyt vuoden ajan kaikkialla, myös minulla, mutta vihdoin jopa etuhiukset olisivat siihen täyspitkät. Väri puolestaan herättää vielä mietintää. Haluan eroon tästä punaisesta ja ehkäpä kutreihini jotain tummanruskeaa? Vaiko sittenkin vaaleanruskeaa? No jos nyt ruskeaa kuitenkin. Nykyinen tummanruskeahan on täysin oma värini, joten tiedän tämmösen suklaanruskean sopivan minulle tosi hyvin. Taidan siis antaa värin suhteen vapaat kädet, päättäköön Simo sen. Esimerkiksi mikä tahansa alla olevista kuvista käy inspiraatioksi oikein mainiosti. Jännittää ihan mitä Simo hiuksiini loihtii! 🙂

LOB

Kuvat Pinterestistä.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM