Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kotijuttuja ja kosmetiikkaa Bellapuodista!

Postaus toteutettu yhteistyössä Bellapuodin kanssa.

Vaikka meidän joulu vietettiin etuajassa ja osa jokavuotisesta lahjapohdinnasta on siis jo selätetty, päätin silti koota muutamia kivoja joululahjavinkkejä tällä kertaa Bellapuodin valikoimista. Bellapuodissa on yhteensä yli 220 kauppiasta ja monet näistä juurikin niitä ”pieniä putiikkeja”. Bellapuoti kokoaa siis yhteen käsityöläiset, maahantuojat ja muut kauppiaat ja niitä voi selata näppärästi mm. kauppiaslistan perusteella. Kahlasin yhtenä iltana useamman tunnin Bellapuodin valikoimissa kooten teille omasta mielestäni parhaita paloja ja potentiaalisia joululahjavinkkejä puodin tarjonnasta.

KOTIJUTTUJA

Minusta kotijutut ovat enemmän kuin kivoja joululahjoja, mikäli siis tiedät minkä tyylisistä asioista saajan koti ja sisustusmaku koostuu.

BellapuotikollaasiArkinen pyykkikori taipuu lahjakelpoiseksi kivan kuosinsa ansiosta ja voihan koppaan piilottaa lahjaksi esim. vierastyynyn! Halaus-pöllötyyny istuu useammankin kodin sohvan nurkkaan tai unikaveriksi aikuisellekin. Aidosti kivoista kynnysmatoista on aina pulaa (tämä olisi erittäin potentiaalinen valinta meille tuon meidän nykyisen ”Hey you lovely people”-maton siirryttyä eläkkeelle!) Miksipä sitä ei antaisi perinteistä joulukoria tänä vuonna johonkin kivaan koriin koottuna (esim. nuo House Doctorin metallikorit on upeita) päätyisi korikin todennäköisemmin jatkossa käyttöön.

Bellapuoti kollaasi 2Kynttilät on aina kivoja ja tunnelmallisia joululahjoja, mutta mitäpä jos tänä vuonna sijoittaisit yhteen arvokkaampaan, esim. tähän By Riverdalen Joy-kynttilään? Joulun jälkeen vaihtuu tietysti aina vuosi, joten kalenteri on tullut saatua ja hankittua lahjaksi useampanakin vuonna. Tästä Eternity-kalenterista olisi iloa useammaksi vuodeksi. Stressaajalle tyylikäs herätyskello kännykän herätyksen sijaan. Ja ehkä se puhelin päätyisi useammin pois käden ulottuvilta ja muualle yön ajaksi lataukseen!

Bellapuoti kollaasi 3Ihana Maja Andersenin juliste esim. pienen kummitytön huoneeseen. Näin tyylikkään johtoi-jatkojohdon voi antaa hyvillä mielin myös lahjaksi ja tulee varmasti tarpeeseen! Lisää vaihtoehtoja perinteisen joulukorin vaihtoiseksi koriksi.

KOSMETIIKKAA

Kosmetiikka ja muut kauneudenhoitojutut sopivat minusta lahjaksi, jos lahjan saaja on läheinen, lahjassa on joku punainen lanka tai vain haluaa antaa vähän tavallista yleellisemmän tuotteen lahjan saajalle.

Bellapuoti kollaasi 4

Invisibobble-ponnarit ja Tangle Teezer-harja sopisivat lahjaksi esim siskolle tai kummitytölle (annoin viime vuonna siskolle Tangle Teezerin ja se on ollut varmasti vuoden käytetyin lahja!) Punaisesta langasta puheenollen, yhtenä vuonna meidän äiti kokosi meille ensiapupakkaukset peltisiin ensiapulaatikoihin, joista löytyi mm. särkylääkettä, laastaria, kuumemittarit jne. Aivan huippu lahja varmasti hyödyllisistä jutuista, jotka yksinään olisivat vähän erikoisia saada (jee särkylääkepakkaus! :D), mutta yhdessä todella toimiva kokonaisuus. Tämä peltinen First Aid-boksi sopisi tuohon tarkoitukseen loistavasti. Olen joinain vuosina antanut siskolle myös meikkejä lahjaksi. MSCHICin ihanan huulipunan voisi kääräistä myös pikkujoulupakettiin naisporukan pikkujouluissa! Nuo Less is More-tuotteet näyttävät kivalta, ovat kyllä hyviä ja hinnaltaankin vähän arvokkaampia, joten sopivat mainiosti myös lahjaksi. Tuoreelle vauvalle ihanaa Sophie La Girafe Baby Oilia (käy myös kuivaihoisille aikuisille loistavasti!).

Eli käytännöllisiä ja tarpeeseen tulevia juttuja kivalla pienellä twistillä, niistä on minun joululahjavinkit tehty! 🙂

Jätin kollaaseista kokonaan tällä kertaa pois mm. korut, mutta Bellapuodistahan saa mm. ihanaa Uhana Designia!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Kiitos blogista. Mitä Plussa-blogeja itse luet? Löytyykö suosikkilistasi jostain?

  0
  1. Varsinaista suosikkilistaani ei muuten tällä hetkellä löydy oikeastaan mistään! Täytyykin koota teille sellainen! 🙂

   Luen mm. Hanna Wears-blogia (http://hannawears.com/) 🙂

   0
 2. Voisin näin elektroniikkaa myyvässä liikkeessä sanoa, etten suosittelisi johtoi-jatkojohtoja kellekään, en edes pahimmalle viholliselle. Ne menee heti rikki 🙁 Itselläkin oli pinkki, mutta se sanoi itsensä irti n. 3 viikon jälkeen ilman sen suurempaa syytä.

  0
  1. Aijaa! :/ No voihan hitto! Kai reklamoit?

   0
   1. *liikkeessä työskentelevänä
    oho, tässähän jo unohtaa sanoja! ja kyllä, reklamoin ja sain rahat takasin ilman sen suurempaa taistelua 😀

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM