Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kampaus kympillä! (+KISA)

Kävin tänään kesken päivän kampauksessa. Kauppakeskus Forumin toiseen kerrokseen on pystytetty OBH Nordican Artist pop up-kampaamo, josta saa lauantaihin saakka kampauksen kympillä. Kampausvaihtoehtoja on neljä ja kampaajat loihtivat ilman ajanvarausta reilussa parissakymmenessä minuutissa hiukset kuosiin OBH Nordican Artist-muotoilulaitteilla. Hintaa tällä lystillä on vaivaiset 10€. Oiva stoppi siis esim. ennen pikkujoulurientoja, after workkeja tai ihan muuten vaan. Kyllä muuten piristi, kun peilistä kurkkasikin äsken keskellä työpäivää astetta laitetumpi mimmi!

Kampaus Kympillakympin kampaus Forum Obh Nordica
Pop up-kampaamon kampausvaihtoehdot. Minä päädyin tuohon vasemmanpuoleiseen lettiin ja kiharoihin.

DSC_0040DSC_0042Yhteensä pop up-kampaamossa on paikkoja neljä ja tosiaan kuka tahansa voi istahtaa tuoliin, mikäli tilaa vain on.

DSC_0037DSC_0050DSC_0068
DSC_0071
Minä toivoin, että hiukseni kiharrettaisiin mallikuvasta poiketen tuolla laineraudalla, sillä halusin päästä testaamaan sitä omaan hiukseeni. Laine tarttuikin pehmoiseen hiukseeni yllättävän helpolla ja tuo laineiden napsuttelu ei ollutkaan niin aikaa vievää, mitä olin alunperin kuvitellut.

DSC_0075
Mikä peili-ilme! 😉

Laineiden valmistumisen jälkeen koko hiukset pöyhittiin kauttaaltaan läpi ja yhtenäinen laine rikottiin sormin sähäkämmäksi.

DSC_0073Sitten vielä letti tuohon pintaan ja valmista tuli. Veikkaan, että nämä laineet kestävät hyvänä useammankin päivän, tai ainakin huomisen!

Valmis kampaus:
DSC_0109
Carrie-kiharaa…

DSC_0119
Viimeisteltynä rennolla letillä.

DSC_0104

DSC_0083

Artist pop up-kampaamo auki Kauppakeskus Forumin toisessa kerroksessa to&pe 13.-14.11. klo 13-20 ja la 15.11. klo 11-18. Kampauksen hinta 10€.

KILPAILU: Tägää oma kampauskuvasi Instagramissa #kympinkampaus , #obhnordica ja @plusmimmi, valitsen kuvista oman suosikkini, joka palkitaan OBH Nordican Artist-tuotepalkinnoilla. Osallistumisaikaa ensi sunnuntai-iltaan 16.11.2014 klo 21.00 saakka! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. hyvä idis, taidan mennä huomenna töiden jälkeen ihan perjantain ja tilipäivän kunniaksi! Mut miten kun on näin lyhyt tukka, saiskohan tähänkin jotain lettiä?

  0
  1. Saa varmasti! Sekä kiharaa, että pintaletin nyt ainakin! 🙂 Muistahan pyytää!

   0
 2. Kaunis kampaus. Mulle tehtiin kanssa eilen, tosi nättejä lettikampauksia saavat aikaan kyllä 🙂

  0
  1. Joo, mä huomasin instagramista! Oli kyllä onnistunut lookki. 🙂 Mulla on edelleen nämä laineet päässä, jee!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM