Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Autumn blues

Tänään on ollut jostain syystä kovin haikea olo. Ehkä se johtui noista lumihiutaleista, jotka peittävät vihdoin alleen harmaan maan, tai sitten siitä tunteesta mikä tuli, kun selailin pitkästä aikaa kuvakansioita ja järjestelin vanhoja kuvia talteen ulkoiselle kovalevylle. Kesä helteineen ja reissuineen, syksy kaikkine asukuvineen ja viikonloppulomineen. Ja toki jo etukäteen vietetty joulu ja nämä autumn bluesia huokuvat kuvat syksyiseltä mökiltä. Ehkä tässä fiiliksessä on jotain samaa kuin aina joka vuosi tammikuussa, tuoreen vuoden kynnyksellä. Kun kalenteri on tyhjä, vuosi vielä suurempia suunnitelmia vailla ja odotuksia täynnä. Taidanpa lämpäyttää nyt mukillisen glögiä, kaivautua syvemmälle sohvaan ja yrittää iskostaa mieleeni, että oikeasti joulu on vielä edessä ja tätä vuotta jäljellä vielä reilu kuukausi!

Valkoista perjantaita ystävät!

DSC_0103 DSC_0111DSC_0110DSC_0116DSC_0104DSC_0112 DSC_0114

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM