Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

10 asiaa minusta – lapsuus edition

Mimmeli mimmi plusmimmi

1. Eka leffa jonka näin elokuvissa on oman muistini mukaan Disneyn Aristokatit. Yritin Googletella mikä vuosi olisi ollut kyseessä, muttei kyllä hajuakaan! Voi olla, että muistan myös väärin.

2. Olen ollut ensimmäisen luokan koulussa, jossa oli vain 14 oppilasta.

3. Pöllin ensimmäisellä tai toisella luokalla lähikaupasta Mars-patukan. Tuli niin huono omatunto, että piti heittää puoliksi syöty patukka kotimatkalla (1km) ojaan.

4. Luulin yläasteelle saakka, että Tintissä sen Professorin nimi on Tuhatkuono.

5. Olen ollut monta kertaa Nilsiän musiikkileirillä. Leireillä oli aina ihan huippua. Yhtenä vuonna minulta murtui sormi uintireissulla ja eräänä vuonna puolestaan jaoin koululuokan mm. Paula Vesalan kanssa.

6. Luulin vuosikaudet, että liitulakut maksaa meidän lähikaupassa 10 penniä, vaikka ne maksoivat 20 penniä. Ostin aina ne tietysti 10 pennin mukaan…

7. Pidin jossain vaiheessa mummon kanssa käsityökerhoa, mutta eipä minusta koskaan käsityöläistä tullut, vaikka kuinka yritin. Niitä puoliksi tehtyjä käsitöitä löytyy varmaan vieläkin jostain… Sain vieläpä käsitöistä yläasteella ysiluokan kevään todistukseen seiskan. En tullut toimeen käsityönopettajan kanssa en sitten millään.

8. En tykännyt lapsena ollenkaan pitsasta. Meni pitkään, kunnes opin syömään sitä. Pitsa ei ole edelleenkään lempiruokaani ja välillä Peppi kuittailee, kun ollaan pitsalla, että hei mut ethän sä tykkää pitsasta.

9. Harrastin lapsuuden ja nuoruuden aktiivisesti partiota aina sudenpennuista vaeltajiin. Parasta olivat leirit ja partiotaitokisat. Kerran olin lähdössä ihan väkisin talvikisoihin kun pakkasta oli yli -30°C. Onneksi vanhemmat eivät päästäneet. Tästä taisi tulla iso riita.

10. Ostin kutosluokalla luokkaretkeltä Helsingistä ONLY:n turkoosin napapaidan (muut ystäväni ostivat oranssin, keltaisen ja limenvihreän), mutten koskaan käyttänyt sitä julkisesti, koska muistan ajatelleeni, että olin siihen liian lihava.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Mun eka elokuva oli Kaunotar ja Kulkuri. Muistan edelleen miten outoa oli, että leffan jälkeen pihalla olikin ihan valoisaa kun luulin että oli tullut ilta.

  0
  1. No tiiätkö, mä mietin että oliko Kaunotar ja kulkuri vaiko Aristokatit. Pakko olla Aristokatit, vaikka K&K:n oon kans myöhemmin nähnyt leffassa! 🙂

   0
 2. Katti tahtoo olla jokainen, kun rytmi meidän kattien, se käy keinuen. Paras leffa ehkä ikinä! HALUUN katsoo ton.

  0
 3. Mä vietin ala-asteeni luokassa, jossa oppilaita oli yhteensä yhdeksän. SIIS YHDEKSÄN! Tällä hetkellä tuntuukin, et oon kyllä ollut onnekas!

  0
  1. Toi on kyllä parasta.

   Meillä ei ollut ekalla luokalla kuin viis tyyppiä koko luokassa. No sitten siirryttiinkin jo isompaan kouluun ja luokassa tais olla heti parikymmentä. :/

   0
 4. Tää oli ihana! Saanko pölliä idean omaan blogiinkin?

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
  1. Tottakai! 🙂

   0
 5. haha, siis mikä ihme sen tintin professorin nimi on jos ei tuhatkuono… 😀

  0
  1. tuhatkauno!? ko? tää on pakko googlata…!

   0
   1. Näin se tais olla! 😀 Järkytyin aikoinaan tästä! 😀

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM