Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Victoria’s Secret @ Viking Grace

Muistin ennen Viking Gracelle lähtöä, että viime talvesta saakka Viking Linen laivoilta on saanut myös Victoria’s Secretin tuotteita (tarkemmat hintatiedot tuotteista täältä). Olikin heti laivaan päästyämme pakko päästä vähän tuoksuttelemaan ja tutkailemaan VS:n Tax Freessa olevaa valikoimaa. Valikoima Gracella oli kyllä yllättävän hyvä, olin jostain syystä ajatellut, että tarjolla olisi vain muutama hassu tuoksu, mutta tyrkyllä olikin iso hylly VS-ihanuuksia! Harmittamaan tosin jäi, ettei body misteistä ollut pieniä kokoja, sillä minulla on jatkuvasti yksi pikkupullo body mistiä käsilaukussa ja suihkauttelen sitä iholleni aina päivän mittaan.

En siis tällä kertaa muuta kuin kiertänyt ympäri tuota hyllyä ja tuoksutellut eri tuotteita ja hilllitsinkin onnistuneesti himoni hankkia uutta VS-tuoksua kokoelmiini (erään toisen merkin tuoksun tosin hankin, heh). Hajuvesien ja vartalovoiteiden lisäksi myynnissä oli lisäksi Victoria’s Secretiltä ainakin muutamia kännykkäkuoria ja passikoteloita sekä koteloita ipadille. Seuraavaksi sitten meikit ja meikkipussit valikoimiin, eikö? 🙂

Victorias Secret VIking Grace 1MimmiVictorias SecretVictorias Secret VIking Grace 3
Mimmi Victorias Secret 2
Victorias Secret VIking Grace 2
DSC_0182
Victorias Secret VIking Grace

Olettekos törmänneet Victoria’s Secretin tuotteisiin laivoilla? Onko löytynyt uusia lemppareita?
Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡
1+

0 Comment

 1. Bombshell on paras. Sitä joskus amerikassa ollessa tilasin ja se onkin jäänyt suosikkituoksiksi. Kunpa vain raaskisi ostaa täydennystä!

  0
  1. Joo, se on kyllä hyvä! Eihän noissa ihan Jenkkien hinnat oo, mutta hyvä, että saa täältäkin pohjolasta! 🙂

   0
 2. Oi vitsi, oiskohan Viking XPRS:llä kans kännykkäkuoria myynnissä, saattaisi muuten pikkasen kiinnostaa 😀 Olin viimeks kuulemma VS:n hyllyllä ikäisteni seurassa käytökseni perusteella mieheni mukaan, muut tytöt olivat siis varmaan 10-13-vuotiaita esiteinejä!

  0
  1. Joo, oli siellä pieni valikoima! 🙂 Mulla on yleensä vähän sama meininki…

   0
 3. Voi joo, on todellakin kokemuksia tuosta valikoimasta! 🙂 kävin loppukesästä ensimmäistä kertaa kyseisellä laivalla ja ihastuin sekä laivaan että sen tax free- valikoimaan. VSltä löysin useitakin ihanuuksia, mitkä tarttuivat mukaan. Lemppari oli kuitenkin Sexy Little Things Noir Tease- vartalotuoksu. Jotenkin ihanan jouluinen tuoksu ;D. Budjetti ei antanut periksi ostaa (vielä) parfyymia. Mielestäni VS-kokoelma Gracella voisi olla laajempikin, esimerkiksi meikkejä tai asusteita. Sitä odotellessa. On ollut kiva katsella teidän reissukuvia, koska ihastuin tuohon melko alkoholittomaan ja rauhalliseen laivaan todella syvästi, siellä rentoutuu väkisinkin 🙂

  0
  1. Sanopa muuta! Laiva yllätti kyllä todella positiivisesti! Puhuttiin, että sä voit oikeesti lähtee rentoutumaan laivalle, joka ei ehkä kaikkien laivojen kanssa tule kuuloonkaan! 😀

   0
 4. Kotiuduin juuri TallinkSiljan ”Baltic Queen”ilta jossa Victoria’s Secret-valikoima todella surkea. Muutama hassu hajuvesi…

  0
 5. Nimetön says: Vastaa

  Minkä hintaisia oli hajuvedet ja meikkipussit korkein hinta näillä mikä?

  0
  1. Tuolla ei vielä tuolloin ollut meikkipusseja myynnissä, tulivat vasta myöhemmin, joten en osaa sanoa. Hajuvesien hinnasto taitaa löytyä Viikkarin sivuilta 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM