Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Saturday is the day of the week following Friday and preceding Sunday.

Tänä lauantaina on olleet taas kekkerit poikineen, enkä nyt puhu mistään blogijuhlista. Käytiin nimittäin äsken jo yksillä 2v synttäreillä ja tunnin päästä lähdetään illaksi seuraaville kaverin synttäreille. Nyt siis kyllä istun täällä kotona sohvatuolissa ja mietin, että mitähän sitä laittaisi illaksi päälle ja millä ihmeellä päästään yöllä kotiin ja liikkuuko kello 04:n yöbussi siis neljältä vai tämän päivän aikaa vasta aamuviideltä, koska kellothan siirtyy ensi yönä. Täytyy vissiin googletella! 😀

Zizzi Scarf

Poksautin auki juuri lasipullo-Cokiksen ja vasemmassa kädessä kannattelen puolikasta Subwayn patonkia. Tuo uusi juusto sopii ainakin tähän minun kananrinta-patonkiin kuin nakutettu. Noudettiin patongit mukaan äsken Subista pikapikaa kauppareissulla, kun ei muka taas ehditty ruokaa laittamaan. Tämmösiä nämä meidän viikonloput on, nukutaan yhteentoista ja sitten on koko päivän muka ”kiire”. Tosin huomisesta sunnuntaista veikkaan aika Sons of Anarchy painotteista (vihdoin se 5. kausi on Netflixissä!!) ja onneksi huomiselle ei taida sen kummempaa ohjelmaa olla. Ei sillä, mukaviahan nämä synttärit, pikkujoulut ja muut kekkerit on, mutta kun kalenterin viikonloput näyttää neljä viikkoa eteenpäin buukatuilta hiipii pienehkö ahdistus. Onneksi peruttiin suosiolla edes tämän päiväinen Tukholman risteily. Eihän tässä olis kerennyt muuten kotona olemaan taas lainkaan! 😀

Zizzi huivi

Miltäs teidän viikonloput näyttää, onko luvassa pikkujouluja ja muita kekkereitä?

Postauksen tarkoitus? Ei sitä tainnut olla. Eikun olipas, esitellä tuo huivi! Lempparini, jonka sain ylläripaketissa Zizziltä! 🙂 Noniin, nyt on 45min lähtöön, joten eikun mekkojen kimppuun! Mukavaa iltaa myös sinne! 🙂

Huivi blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Luin, että ”menkkojen kimppuun” ja olin vähän että too much information.

  Höhöhö.
  Ihanaa viikonloppua hanipöö!

  0
  1. AAAAhahahah 😀 Oot hölömö!!

   0
 2. Ihana tuo huulipuna! Tahtoisin itsekkin uskaltaa joko pinkkiä tai kirkkaan punaista. 🙂
  Mikä väri sun mielestä muuten kävisi luonnonvaalean (suomalaiset sanoo maantienharmaa 😉 ) hiuksien kanssa? 🙂

  0
  1. Kiitos! Eikun vaan kokeilemaan. Tänä päivänä kun marssii vaikka tavarataloon, niin siellä on useilta merkeiltä omat esittelijät paikalta ja hyvässä tapauksessa ne vielä laittaa sulle sen huulipunan, joten voi kokeilla useampaakin sävyä kerralla 🙂

   0
 3. Kiitos kivasta blogista <3

  0
  1. Voi kiitos tästä kommentista. lämmitti mieltä! 🙂

   0
 4. Ihanan väriset hiukset! Onx tossa pohjalla se pinkki johon olet laittanut jotain color maskin ruskeaa?

  0
  1. Joo on. Se puskee sieltä läpi. Täytyis taas vähän läträtä naamiolla! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM