Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Mainio Tihku-tunika

Viikonloppu alkaa olla taas taputeltu. Sunnuntain sumussa (siis ihan kirjaimellisesti, täällä Nummelassa on satanut koko päivän ja nyt ilmassa on aivan hillitön sumu) on hyvä tyrkätä pihalle asukuvat viime viikon varrelta. Kiiruhdettiin palaveriin ja napattiin kuvat matkalla Kampissa.

Päällä oli varsin mainio (eh heh) ostokseni Mainiolta, eli tuo ylisuuri collegetunika. Ostin tämän jo useampi viikko sitten ja paita tuli Citymarketin pakettiautomaattiin parissa päivässä. Esimerkillistä. Samalla tilasin jotain kivaa kummitytölle. Ja tietysti vasta myöhemmin kuulin, että tämä tunika on taas joku mammojen trendijuttu… No, ainakin tän mamman juttu se nyt on!

Takki – Jacket JUNAROSE (L) // Huivi Scarf Uhana Design // Tunika – Tunic Mainio (XL/XXL) // Kassi – Shopping Bag Marimekko // Laukku – Bag MBMJ // Leggings Piruetti (L) // Sneakers Nike (US9,5)
PlusMimmi Plus Size Blog PlusMimmi Blog Uhana Design huivi Nike Rosherun lenkkarit

Nyt palaan vielä sunnuntaipuuhiin, eli pasta bolognesen keittelyyn ja Modern Familyn pariin. Ehkäpä pistän vielä koneellisen pyykkiäkin pyörimään tähän samaan sunnuntaisyssyyn ja lakanat, ne meillä vaihdetaan myös aina sunnuntaina.

Takki blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Hei! 🙂 Ensinnäkin sulla on tosi kiva blogi. 🙂 Mua kiinnostais sellanen että mitä mieltä olet estenomiopinnoista? Opiskelu millaista? Ja osasitko muuten sloveniaa kun olit siellä vaihdossa? Kiitos näin etukäteen vastauksesta! 🙂

    0
  2. Pöhkö(kö) pohdinta, mutta mitä sukiksi, kun ilmat kylmenee, mutta leggingseillä vielä tarkenee? Paljaat nilkat on kuitenkin vilulle alttiit 🙁

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM