Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Lady Aztec

Haa, Game of Thrones-yliannostuksella saattaa olla taas osansa otsikon syntymiseen, mutta niin vaan kävi, että atsteekkikuosinen pitkä jakku vei pisimmän korren kun saatiin valita sunnuntaina Turun Skanssista JUNAROSE-asut mukaan reissuun. Olinhan ihastellut tuota pitkää jakkua täällä blogissa jo elokuussa, mutta mitään tarvetta ei sille kyllä ollut, joten hillitsin pitkään himoni hankkia sen kaappiini.

Kun Elsan kanssa sitten edellisenä iltana ennen reissua tutkailtiin JUNAROSEn nettikauppaa, totesin, että haluan mikäli suinkaan mahdollista valita itselleni tuon kuvien mustan midi-mittaisen mekon (jossa on ihanat pitsihihat, ei tajuttu kuvata tietysti tätä ilman jakkua) ja mahdollisimman pitkän neuleen (esim. tämän). No neuleet olivat myymälässä kovin vähissä, mutta rekissä napotti tätä jakkua kaksin kappalein ja eihän minulla sitten ollut enää vaihtoehtoja.

Tuo jakku mätsää muuten suhteellisen loistavasti noihin kesällä Primarkista hankkimiini ballerinoihin, aikamoinen sattuma… Mekon ja jakun lisäksi valitsin tuon Piecesin aitonahkaisen laukun, joka veti sisäänsä jopa järjestelmäkameran. Melkoinen tilaihme siis! Elsahan hankki itselleen Viking Gracelta tuohon jakkuun sopivan hameen ja nyt jopa vähän harmittaa, etten sovittanut itsekin hametta tuon kaveriksi. Jostain syystä ”kokoatsteekki” näyttää ainakin tuossa look book-kuvassa ihan pirun hyvältä!

Jakku – Cardigan JUNAROSE (M) // Mekko – Dress JUNAROSE (L) // Sukkikset – Tights Vogue (44-48) // Laukku – Bag Pieces // Ballerinas Primark (40) // Kello – Watch MBMJ
PlusMimmi Viking Grace Asu 3PlusMimmi Viking Grace AsuPlusMimmi Viking Grace Asu 2

Mikäs on tämän asukokonaisuuden tuomio? Alkaako atsteekkikuosi jo riittämään? 😉

Jakku, mekko, sukkikset ja laukku blogin kautta saatu.
Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡
0

0 Comment

 1. Oi näytätpä hyvältä! Mustavalkoinen kuosi näyttää runsaista kuvioista huolimatta selkeältä. Kokonaisuus on harmoninen – kivaa vaihtelua räväkämpiel asujen välillä.

  0
 2. Nimetön says: Vastaa

  Hyvältä näyttää! Onko Skanssissa VeroModassa Junarosea nykyään?

  0
 3. Oo, toi on magee! Onneksi ”jouduit” valkkaamaan ton ;-D

  0
 4. Nimetön says: Vastaa

  Oi, tykkään tosi paljon tuosta kokonaisuudesta! Olet tosi nätti näissä kuvissa (as always of course). 🙂

  Mietiskelin tuon mekon tilaamista itselleni. Oletko tyytyväinen tuohon mekkoon? En omista Junarosen vaatteita, joten en ole varma noista koista. Kokotaulukon perusteella menisin tuohon L-kokoon, mutta hip-mitan perusteella XL. Mitenkähän löysä tuo mekko on tuosta hipsin kohdalta? Millaisia kokemuksia muuten Junarosen nettikaupasta?

  0
  1. Niiiiiiiin, millainen tuo mekko nyt on (edelliset kysymykset)? Nim. ostamista miettivä

   0
 5. Ja mun hamehan löytyy siis täältä http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/2014/10/07/seksikas-kirjastonhoitaja-look/ ! Missä se look book kuva on, musta koko atsteekki kuulostaa lähinnä pelottavalle.

  0
 6. Pakko sanoa että mahtava asu! Käy sinulle todella hyvin! 🙂

  0
 7. Heidi. P says: Vastaa

  Tuo on tosi hienon näköinen kuosi. Itse tilasin tuollaiset aztec kuosiset vaatteet. Pitkä jakku ja hame. Odotan innolla niitä. 😀

  0
 8. Ihana look!! <3 Se Elsan hame on mielettömän upea ja niin on kyllä tämä jakkukin!! 🙂

  0
 9. Henk koht se ei koskaan sytyttänytkään, mutta tälleen kuvissa se on kaunis 🙂

  0
 10. Nätti asu, kuten olet itsekin. Täytyy noista sinun hiuksista kysyä, että saitko todella noin kauniin ja tasaisen ruskean sillä Biozellin color maskilla? Ihana ja todella tasainen väri. Itselläkin käytössä se color mask ja olen todennut hyväksi ihan värjäämisen tilalle hiuksia säästämään. Tämä ikuinen kasvatusprojektini kun on aina vaiheessa

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM