Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Kimono Girl

Blogin viimeiset asukuvat (ainakin hetkeen) pinkillä ombrella ovat nyt tässä. Kyseiset kuvat ovat jo lähes kuukauden vanhat ja löytyivät äsken muistikorttini syövereistä. Olen aina ollut kimono-tyttö, mutta vasta tänä kesänä suorastaan verhoutunut kimonoihin. On ollut ”Eila-lookkia”, pitsi-kimonoa ja toki myös tämä ruusu-kimono vol. 2, johon ihastuin Bestseller Fashion Fairissa ja joka myöhemmin odottelikin erääseen palaveriin saapumistani siististi henkarissa ja nyttemmin on siis osa garderobiani.

Tämä asu on taas kerran yksi toimistopäivä-lookeistani. Helppoa ja mukavaa, mutta kuitenkin siistiä pukeutumista, jota siis toimistossa suosin. Onneksi nuo latvat ovat jo historiaa nekin, sillä tumma tukka mahdollistaa taas vaatteissa väreillä leikittelyn ihan eri tavalla, kuin tuo pinkki, joka tökki joidenkin värien (esim kirkas punainen) kanssa aina ihan huolella. Nyt siis ne punaiset asusteet taas esille ja käyttöön!

Kimono JUNAROSE (44) // Mekko – Dress ASOS (UK22) // Sukkikset – Tights Vogue (44-48) // Slip On VANS (US9,5)
Junarose Kimono Junarose Kimono PlusMimmi PlusMimmi Kimono

Huomenna sunnuntaina lähdetään plussabloggaajaporukalla tutustumaan Viking Grace-laivan JUNAROSE-valikoimaan (oon kuullut, että siellä valikoima on aika hyvä ja toki hinnat Tax Freen ansiosta noin neljänneksen pienemmät mitä maissa) ja piipahdetaan matkalla ainakin Skanssin Selected-myymälässä, josta merkkiä myös löytyy. Tästä reissusta lisää myöhemmin (ehkä jo ihan paikan päältä), mutta tulkaa ihmeessä puolenpäivän pintaan Skanssissa morjestamaan, jos satutte huomenna paikalle! 🙂

Kimono, sukkikset ja kengät blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Voi kun on ihana. Kuosi näyttäisi NIIN multa. Kukat mustalla pohjalla on aina NIIIN parasta.

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM