Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KOTONA

DSC_0090 DSC_0091 DSC_0094 DSC_0103DSC_0107 DSC_0113 DSC_0117 DSC_0122 DSC_0127 DSC_0146 DSC_0158 DSC_0163
Meidän kotona uusi ja vanha paiskaavat sulassa sovussa kättä. Paljon meille päätyneistä sisustusjutuista on löytynyt kirppikseltä tai ostettu käytettynä ja tuunattu mieleiseksemme. Esimerkiksi tuo eteisen peltikaappi, josta näkyy kuvissa palanen, saapui meille ruskeana ja likaisena hevostilan ulkovarastosta ja josta kunnostettiin pesemällä, maalaamalla ja jalkoja lyhentämällä erityisen oiva säilytysratkaisu, joka vetää sisäänsä aikamoisen takkivaraston. Tai String-kirjahylly, joka sekin on löytynyt käytettynä Facebookista ja maksanut murto-osan siitä mitä Stringit normaalisti kustantavat.
Verhoina olkkarissa meillä on Marimekon Keisarinkruunu-kangasta, joka löydettiin vuosia sitten äidin kanssa 3€ metrihintaan alesta. Unikkotyynyt olen ostanut niin ikään kirppikseltä vitosella ja toisen Marimekon loppuunmyynnistä Nummelasta. Keittiön keltainen valaisin on muistaakseni isotätini peruja. Puulaatikon puolestaan olen pelastanut lapsuuskotini ullakolta ja siinä on saapunut joskus 1900-luvun alussa ilmeisesti kuivattuja hedelmiä lapsuuskotini lähikauppaan.
Sisustusesineitä on tuotu myös ulkomailta, hyväntuulinen Buddha-patsas Intiasta, turkoosi pääkallo Nepalista, maalatut peltipurkit Tanzaniasta. Hymypoikapatsas on Matin ekalla luokalla ansaitsema ja ”Huomio, paikoilleen asetetut tavarat löytyvät helpommin”-kyltti on löytynyt jo puretun yläasteeni raunioista ja välikäden kautta minulle päätynyt. Onpa kirjahyllyssä myös kuva minusta lapsena kesämökin kallioilla. Lisäksi on venytetty penniä ja sijoitettu vuosia designiin, kerätty design-esine kerrallaan täydellistä kotia kasaan pala palalta. Ja shoppailtu toki myös IKEAssa (matto, tv-taso) ja tehty jotain myös itse, kuten betonipöytä. Kuvien Festivo-kynttilänjaloistakin osa kuudesta on itse asiassa vanhoja, osa uusia. Kuvastaa hyvin tätä meidän kodin sekametelisoppaa.
Keltainen näyttää kotona edelleen silmääni parin vuoden jälkeenkin hyvältä, sitä ennen sisustusta dominoi punainen. Kirkkaat värit, ne on minun juttu, tuovat kaivattua virtaa kotiin. Musta koira puolestaan, jos mikä, tuo valkoiseen kotiin haastetta. Matti totesi äsken kaivaessaan imurin taas kerran esille, että kukaan ei uskoisi, että meillä on eilen imuroitu. Että näin meillä ja meidän olkkarissa.
Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡
0

0 Comment

 1. Vähä creepy fiilis tuli tosta kädestä, ku oon just koko aamun katellu Dexteriä.

  0
 2. Ai vitsi, teillä näyttää hyvältä! Pittäs päästä joskus kyläilemään ;>

  0
 3. Sama ongelma täällä vaikka koira ei olekaan musta 😀 Joka paikka täynnä karvoja! Mä oon kanssa viime aikoina siirtynyt Ikea-pitoisesta sisustuksesta poispäin ja tavarat alkaa olla aika pitkältä joko itse tuunattuja tai tehtyjä tai sitten jostain saatuja tai käytettynä ostettuja 🙂

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
 4. Ihania kuvia. Muuten mistä oot saanut/ostanut tuossa viidennessä kuvassa ylhäältä päin laskettuna olevan puukäden?? Se on hieno. Ja Jyrkihän on taas söpö itsensä. Ja sain taas inspiraatioita kuvistasi. 🙂 😀

  0
 5. Ihanalta näyttää! Tykkään katsella kuvia värikkäistä kodeista, vaikken itse omassa kodissa värejä kauheasti käytä. Uuden ja vanhan sekoittelu on ihan parasta sisustelussa, saa kotoisuutta. 🙂

  0
 6. Kivoja yksityiskohtia teidän kodissa. Hiljaa hyvä tulee, eli ei todellakaan kannata ostaa hopulla koko sisustusta kotiin. Minustakin keltainen on ihana sisustusväri. Tykkään kovasti 😀

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM