Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JUNAROSE x VIKING LINE

Noniin, nyt seuraa vihdoin suuri reissupostaus JUNAROSE-risteilyltämme toissa viikonlopulta! JUNAROSE kutsui siis minut, Elsan, Veeran, Joannan ja Lontoon Hannan rentoutumaan Viking Gracelle ja tutustumaan samalla merkin valikoimaan niin Turun Skanssissa, Stockalla kuin itse laivallakin.

Sompailtiin toisinsanoen jokainen itsemme sunnuntaina päivällä Turkuun ja Skanssin Selected-myymälään, jossa JUNAROSE:lla on oma nurkkaus. Skanssissa oli meneillään Skanssiaiset ja myös JUNAROSE:n tuotteita oli rutkasti tarjouksessa. Soviteltiin siinä sitten itsellemme asut mukaan reissuun ja kuten jo kerroinkin minun päälleni päätyi tuo musta pitsihihainen mekko ja atsteekki-kuosinen jakku. Valkkasin lisäksi asusteeksi Piecesin aitonahkaisen olkalaukun. Jostain syystä ”koruttomuus” on edelleen valloillaan ja en oikein löytänyt valikoimista mitään ”pakko saada”-korua, joten päädyin pitämään asuni muuten simppelinä.

Pyörittiin lisäksi myymälässä tovi ja nopeimmat ehtivätkin stailaamaan mm. mallinuken. Siirryttiin siitä sitten eteenpäin Stockalle, josta en napannutkaan yhtään kuvaa. Tässä kuitenkin kuvia alkuun Skanssin Selected-myymälästä.

DSC_0151
JUNAROSE-valikoimaa. Tuo kimonohan multa löytyykin…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Veera nappasi salakuvan.

DSC_0163
EN KESTÄ NÄITÄ KAHTA! 😀

DSC_0156
Hanski stailasi mallinuken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Minä ja Joanna. Joannahan kuvas tuolla myös videoo, joten sitä odotellessa…

DSC_0171
Ihana tuo petroolin ja pitsin yhdistelmä!

DSC_0170
Hanna on iloinen! 🙂

DSC_0167
JUNAROSE-teepparivalikoimaa.

IMG_1803
Pakollinen Oscar-selfie meistä. Takana JUNAROSE-osasto! 🙂

DSC_0165
Tuonne oli tullut jo talvitakkejakin (esim tuo leo-kuosinen), joten käykääpä poistamassa, nyt alkaakin olla jo tarvetta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kaik yhdes koos siinä!

IMG_1816
Skanssista siirryttiin Stocka-pyörähdyksen kautta Tintå-ravintolaan ja tilasin aivan älyttömän hyvän mansikka-vuohenjuusto-pistaasi-pitsan. Mmmm…

IMG_1821
Murkinan jälkeen olikin hyvä aika siirtyä laivaan ja törmättiin matkalla mm. laivasta poistuvaan Paula Koivuniemeen!

Päästiin hytteihin ja kirjoitinkin jo Instagramiini, että yleensä laivalla ”hyvä hytti” vastaa huonon hotellihuoneen tasoa maissa, mutta Gracen Premium-hytti ei kyllä hyvälle hotellihuoneelle hävinnyt! Siellä odotteli aivan loistavan sängyn lisäksi jääkaappi täynnä juomaa ja kuuluipa tuohon myös á la Carte-aamiainen.

IMG_1823
Mentiin myös toki buffaan ja tämä kuva onkin ainut todiste buffetin antimista. Kuvassa siis jälkkäripöytä. Nam…

Ilta menikin sitten nuokkuessa hytissä, väsytti ihan älyttömästi ja saattoi olla, että maattiin Elsan kanssa meikän hytin parisängyssä ja juotiin skumppaa… Tavoitteena oli kyllä selvitä Kari Vepsän keikalle, mutta jossain vaiheessa havahduttiin siihen, että kello on jo puoli kaksi ja Karikin jo esiintynyt… Oltiin toki yritetty etsiä TV:stä aikaisemmin kanavaa, jolta keikan olisi nähnyt, mutta sitä ei valitettavasti löytynyt. 😀 Elsa kömpi siinä sitten omaan hyttiinsä ja minäkin asetuin nukkumaan. Nukuin tuolla parhaat unet naismuistiin, en herännyt kertaakaan yöllä (en edes laivan Tukholmaan saapuessa) vaan posotin nukkua kuin tukki aamuun asti ja havahduin vasta herätyskellon soittoon.

IMG_1839
Enemmän tai vähemmän levänneinä suunnattiin sitten itse kukin aamiaiselle. Postasin tämänkin kuvan jo Instagramiini. Ei ollenkaan huono tapa aloittaa maanantai…

IMG_1849
Aamiaisen jälkeen mentiin vielä hetkeksi lepäilemään hyttiin. Itse kuvasin tässä välissä mm. tämän videon ja muhnotin tuolla peittojen alla datailemassa (tuolla toimi wifi aika hyvin ainakin meidän hyteissä).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Päivän ohjelmassa oli tutustuminen myös Viking Gracen spa-osastoon ja tässä me ollaankin meikittöminä matkalla poreisiin!

IMG_1865
Siellä me sitten lilluttiin parituntinen porealtaassa laivan lipuessa saaristojen ja välillä avomeren ohi. Niiiin rentouttavaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Testattiin pikaisesti toki myös tuo kylmähuone, jossa lämpötila oli siis pakkasen puolella. Sitten vähän yrttistä höyryhuonetta ja suihkua väliin ja takas poreisiin. Tuolla on vieläpä pisteenä iin päälle Comfort Zonen laadukkaat tuotteet tarjolla niin hyteissä kuin pesutiloissakin, eli omat shampoot ja hoitsikat voi jättää kokonaan kotiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Parasta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kylpemisen jälkeen laittauduttiin hyteissä (Elsa tunki taas mun hyttiin. HA!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ja otettiin suunnaksi Tax Free. Olin erityisen yllättynyt kuinka hyvä valikoima JUNAROSE:lla tuolla oli. Samoin myymälästä löytyi maita 25% edullisemmin mm. Vansia, Conversea, Hurleyta, Makiaa, Ted Bakeria yms. Ja tietysti ne Victorias Secretit!

IMG_1861
Shoppailun jälkeen mentiin vielä syömään pitkän kaavan mukaan, tällä kertaa Oscar á la Carte-ravintolaan. Illallinen oli aivan mieletön! Etenkin tämä alkuruoka vei kielen mennessään!

IMG_1866
Pääruokana söin härkää, joka oli älyttömän hyvää sekin.

IMG_1867
IMG_1870
Kokonaisuuden kruunasi vielä jälkkäri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIhanat naiset siinä! 😀 Tämän jälkeen koettiin vielä paniikki Elsan puhelimen kadottua mystisesti (löytyi onneksi pyykkikopasta, jonne oli joutunut innokkaan siivoojan toimesta) ja #VEPSIE itsensä Karin kanssa. Että HUH HUH mikä reissu! 😀

Oli kyllä erityisen mukava matka. Laiva, ruoka, shoppailumahdollisuudet ja hytit yllättivät meikäläisen erittäin positiivisesti (oli eka kerta Gracella) ja laiva toimi myös rentoutumiskeinona todella hyvin (vaikka alunperin tätäkin hieman epäilin). Saattaapa olla, että ostin Tax Freestä niin paljon, että mulla on jo uusi risteilylahjakortti takataskussa, heh!

Reissu blogin kautta saatu. Osa kuvista Joannalta, osa Veeralta <3

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Mä näytän tossa viimesessä ihan Jabba the Hutilta. 😀

  0
  1. Ai luoja mua naurattaa se teidän ”kaks marjaa”-kuva :DDD

   0
 2. Ihania kuvia 🙂 minkä kokoinen on aztec takki? Itse himoitsen sitä itselleni mutta en osaa päättää xl ja L välillä 🙂

  0
  1. Mulla on M-koko! On siis aika reilu 🙂

   0
 3. Grace on kyllä ehdottomasti paras laiva mitä täällä meidän vesillä seilaa 🙂 Eikä onneks tullut ihan järkyttävä nälkä näitä kuvia katellessa! 😀

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
  1. No niin on!! Jos jokainen laiva näyttäis tolta, niin tulis varmaan oikeesti käytyä vähän useemmin laivalla! 😀

   Mulle tuli kans. Jouduin selaamaan nää kuvat äsken tosi nopee alas, mutta ehdin silti jo havaita mm. superhyvän pihvin… Mmmmm…

   0
 4. Kivan oloinen reissu teillä, ihanat nauravat ja hyvän tuuliset naiset <3

  0
  1. Oli ihan älyttömän kiva reissu. Ja positiivinen yllätys, kuinka kivoja juttuja JUNAROSE:lta oli Gracella! Kantsii sinunkin pitää mielessä, jos sinne eksyt. 🙂

   0
 5. ai laivaltakin saa tuota junarose merkkiä.

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM