Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Baby Lips Electro

Italian reissun ostokset jäivät aivan minimiin ja Parmesan-juuston seuraksi ostin niin ikään marketista muotilehtien lisäksi ainoastaan Baby Lips Electro huulirasvoja neljän euron kappalehintaan. Baby Lipsithän rantautuivat vihdoin myös Suomeen elokuussa, mutta vuosien ajan olen kerännyt näitä kulttihuulirasvoja jo reissuiltani. Niinpä kun törmäsin näihin neonväreihin Italiassa, oli valinta kuudesta eri väristä enemmän kuin vaikea. Näiden perässä kierrettiin todellisuudessa useampikin marketti ja monesta nämä olikin myyty loppuun. Onneksi kolmannessa supermarketissa tärppäsi. Markettishoppailu on vaan ulkomailla parasta, voisin tutkia tuotteita vaikka tuntitolkulla! Lopulta päädyin kuitenkin tähän alla näkyvään kolmikkoon ja kauppaan jäivät tällä kertaa keltainen, vihreä ja koralli.

Baby Lips Electro
Oh! Orange – Pink Shock – Berry Bomb

Olen testannut huulilleni näistä vasta tuota keskimmäistä pinkkiä ja yllättävän kivasti se antoi väriä, vaikka toki ei huulilla ihan noin pinkiltä näytäkään. Nämähän ovat kuitenkin huulirasvoja, eivät punia, joten värikin on siis sen mukainen. Toivottavasti saadaan jatkossa myös Suomeen toisinaan näitä erikoiseriä Baby Lips-vakiomalliston lisäksi. Ainakin meikä olisi näistä enemmän kuin innoissaan.

Onkos sillä puolen ruutua hurahdettu Baby Lipsiin ja joko näitä huulirasvoja löytyy useampi käsilaukusta? 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Kaikki värilliset versiot löytyvät jo. Nuo electro-värit olis kyllä unelma!

  0
  1. Todellakin peukut pystyyn, että saadaan näitä limited edition-mallistoja myös Suomeen 🙂

   0
 2. Cherry Me ja Peach Kiss repussa ja molemmat vuorollaan päivittäisessä käytössä, oon aivan hullaantunut! 🙂

  0
  1. Äläpä! Mulla oli eilen huulilla tuo violetti ja TYKKÄÄN! 🙂

   0
 3. Mä lupaudun etten sorru näihin ja nyt tuolla laukussa pyörii jo kolme kappaletta 😀 aivan ihanat noi sävyt! Haluun!!!

  0
  1. Hahaha, näin ne vaan vie koko käden! 😀

   0
 4. No kyllä on vaikka ikää on jo 45, mutta mitä väliä, asenne ratkaisee. Kohta lähdössä Jenkkeihin, joten enköhän noita sieltä haali vaikka yhtäkään en tarvitsisi. Säilyykö sun mielestä pitkään? Kosmetiikassa tuntuu usein olevan säilyvyys 12-18kk, mutta kyllähän monet jutskat säilyy pidempäänkin… Kai?

  Kirpsappaa lokakuuta toivottelee Tiia

  0
  1. Onneks näissä ei oo ikärajaa! 😉

   Se PAO-merkintä, eli tuo kuukausimäärä tarkoittaa avatun tuotteen säilymistä vähintään. Eli jos ostaa vaikka varastoon, niin säilyy pidempäänkin! 🙂 Ja toki kantsii tutkia aina tuotteen koostumusta, väriä ja tuoksua käyttöajan jälkeenkin ja käytellä sitten sen mukaan tai heittää pois.

   0
 5. Baby Lips koukkuun jääny pahemman kerran 😉 Nää erikoiserät ois kyllä Suomessaki kiva ylläri.

  0
  1. No samaa mietin mä. Tässä ”paheessa” on hyvää se, että nämä ei oo kovin kalliita! 😀

   0
   1. Juurikin näin 😉

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM