Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ZIZZI AUTUMN 2014

Zizzin vaatteita ei täällä blogissa pyynnöistä huolimatta ole paljonkaan näkynyt. Sille on syynsä, sillä taidan omistaa ainoastaan kaksi merkin toppia. En itse asiassa ole käynyt Zizzin myymälässä kuin kerran Kuopion Matkuksessa, sillä en koskaan asioi Jumbossa, jossa minua fyysisesti lähin Zizzi sijaitsee. Joka kerta mietin, että pitäisi asioida, kun suhaan Jumbon ohi Helsinki-Vantaalle, mutta yleensä olen liikkeellä niin huonoon aikaan (esim. yöllä), että piipahdus Jumbossa ei mitenkään onnistu…

Tutkin viime viikolla Zizzin sivuja ja nyt oli pakko kaivaa nämä Zizzin syyskuvat merkin kuvapankista esille ja jakaa nämä ihan tänne blogiinkin saakka, sillä kuvien malli Denise Bidot kun on aivan älyttömän hyvän näköinen! Samoin nämä Zizzin syystyylit näyttävät ainakin muutama ihan minulta, jee!

X91445A,JACKET,X91414B,TSHIRT,Y96171A,SHIRT,Y95866A,LEGGINGS-1600x1600Tämä kokonaisuus on aivan ihana. Syksyisin hamuan kaappiini (tai oikeastaan kaapistani) ruutua (mielellään puna-mustaa metsuriruutua), pilotteja & bombereita sekä eläinkuosia. Leo on joka vuotinen vakkari, mutta tänä vuonna myös käärmekuosi on vallannut mieleni (ei tosin vielä vaatekaappiani tämän yhden neuleen lisäksi).

Y95941A,CARDIGAN_3-1600x1600
Tämä neule! Ei varmaan tarvitse mainita, mutta pitkät neuleet puhuttelevat tänä syksynä. Mitä pidempi, sitä parempi.

Y96142B,CARDIGAN,O10224B,TUNIC-1600x1600
Tämän kuvan tunnelma (kuten edellisenkin) on jotenkin ihan älyttömän puhutteleva. Melankolisella ja haikealla, mutta kuitenkin toiveikkaalla tavalla. Kivan näköistä raitaneuletta tässäkin kuvassa.

Y96171A,SHIRT,J93306A,JEANS_2-1600x1600
Jos olisin farkkutyttö, olisin juurikin ruutupaitainen farkkutyttö!

Y96181A,WAISTCOAT,D90884A,SCARF,Y95696A,BLOUSE,J93293A,JEANS_2-1600x1600
Koko kokonaisuus on sopivan sotkuinen ja leikkisä makuuni sotkunutturaa myöten. Ei ihan minua, mutta ainakin asun yläosa näyttää ihan minulta!

Z93233A,COAT,X91438A,DRESS_3-1600x1600
Ja juhlavampaa pitsimekkotyyliä leoturkilla maustettuna. Pitsimekkoja, tosin vaaleita sellaisia, tuli käytettyä kovasti kesällä, mutta mikä ettei tuollainen musta toimisi esim. pikkujouluissa. Leoturkkia en itselläni kokeiluista huolimatta näe, mutta Denisellä sekin näyttää upealta.

Iskeekö joku lookki näistä kovasti? Asioitteko usein Zizzissä?

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Miten kaunis nainen ja ihania vaatteita <3

  0
  1. Eikö oo! 🙂

   0
 2. Nimetön says: Vastaa

  Uuuuuuh, tuo punainen ruutupaita olisi kyllä niin tyyliäni. Pitänee käydä sitä ihan kaupasta katselemassa. Muutenkin kivannäköisiä tyylejä.

  Zizzillä olen muutamaan otteeseen vieraillut, mutta koskaan en ole mitään ostanut. Hiukan liian hintava eikä oikein tarjolla olleet vaatteet ole puhutelleet. Olisi mukava kuulla, onko sinulla (edes noiden toppien osalta) ja muilla kokemusta Zizzin vaatteiden laadusta? Noilla hinnoilla odottaa jo, että vaatteet pysyvät kuosissa.

  btw, jatkossa tullee vierailtua liikkeessä hiukan useammin, sillä se sattuu sopivasti olemaan työmatkan varrella. 😉

  0
  1. Nimetön says: Vastaa

   Minä olen ostanut useita vaatekappaleita Zizziltä. Valitettavasti laatu on aika vaihtelevaa. Olen pettynyt monta kertaa ja nykyjään harkitsen tarkkaan ostopäätös tehdessäni. Tämä on sinänsä harmi koska Zizzillä on kivan näköisiä vaatteita.

   0
   1. Minunkin kokemukseni mukaan laatu on todella vaihtelevaa. Zizzin tarjonta vastaa hyvin makuani, joten se on minulle eräänlainen luottokauppa. Pyrin kuitenkin ostamaan ainoastaan aletuotteita, koska hinta ja laatu eivät kohtaa.

    0
    1. Nimetön 1. Mä haaveilen kans tosta ruutupaidasta, tosin en taida tarvita…

     Nimetön 2. Näin mä olen kanssa kuullut, toivottavasti laatua saisi vähän tasaisemmaksi! 🙂

     Piksu. Joo et oo ainut, joka näin sanoo! Mä en oo tosiaan ite kovinkaan montaa vaatekappaletta kokeillut, joten en osaa sanoa mitään. 🙂 Itsekin alehaukkana tietty voisin olla aina kärppänä aleissa. Hmmm…

     0
 3. Nimetön says: Vastaa

  Sokoksillakin näytetään myyvän Zizzin vaatteita. Onkohan ne näitä samaisia? Jos on sama Zizzi, niin eroaakohan mallisto jotenkin versus Zizzin omat myymälät?

  0
  1. Samaa merkkiä on kyllä Sokoksen Zizzi ja muut Zizzit.
   Itse ainakin olen huomannut, että sokoksen Zizzeissä on pienempi valikoima ja ei niin paljon erikoisia vaatteita. Sama pätee Stockmanniin.
   Kun taas olen muissa Zizzeissä käynyt niin valikoima on paljon laajempi ja löytyy niitä vähän erikoisempiakin vaatteita ja kokoja enemmän.

   0
   1. Myös esimerkiksi Ellos myy samaa Zizziä.

    0
    1. Juu samoja ovat, mutta mallisto tietty vaihtelee. Tuntuu, etteivät uskalla ottaa kovin rohkeita juttuja, joita taas näkee Zizzin mallistossa just look book-kuvissa jne! Harmi!

     0
 4. Oih. Tuo musta pitsimekko. Käviskö arkivaatteeksi kotiäitille?

  0
  1. Miksei? 🙂 Laitat käymään!

   0
 5. Zizzin vaatteet on kivoja, mutta aika kalliita 🙁 Sen takia ei tule kyseistä merkkiä hankittua.

  0
  1. Joo, hinnat on kieltämättä aika kovat.

   0
 6. Iiihania noi Zizzin vaatteet ja tosi nuorekkaita!
  Itse kävin juuri Jumbon Zizzissä ja melkein kaikki kuvien vaatteet oli jo myynnissä.
  Itse päädyin ostamaan tuon ihanan punaisen flanellin, harmaat pallo farkut ja tuon ihanan pörröisen pitkän neuletakin. 🙂
  Eikä vaatteet olleet mitenkään pahanhintaisia.
  Huomasin, että hinnat olivat laskeneet entiseen verrattuna.

  0
  1. Flanelli <3 Hyvältä kuulostaa! Kiva, että ovat laskeneet hintoja.

   0
 7. Sokoksella myynnissä olevat Zizzi-vaatteet on samoja. Mallisto ei ole ehkä niin uutta, mitä itse liikkeissä on. Elloksellahan myydään Zizziä myös.
  Liikkeiden valikoimissa on suuriakin eroja. Itse olen ollut todella tyytyväinen palveluun ja valikoimaan Kouvolan Veturin, Vantaan Jumbon ja Tampereen Koskikeskuksen Zizzeihin. Parissa muussakin Zizzi-liikkeessä olen käynyt, mutta näissä ei ole ollut niin hyvää palvelua tai valikoima on ollut paljon vanhempaa verrattaen edellä mainittuihin.
  Itse olen ostanut Zizzi-vaatteet suurimmaksi osaksi alennuksista, koska normaalihintaisina ovat aika hinnakkaita. Ja laatu vaihtelee aika paljon. Mutta mielestäni alet ovat olleet tosi hyviä -50 -70%.

  0
  1. Joo, olis kyllä kiva kun uskaltaisivat ottaa vähän erilaista Sokokselle ja muuallekin.

   0
 8. Taidan itse kuulua Zizzin suurkuluttajiin 😉 Olen ostanut sieltä muutaman takin ja ei ole kyllä tarvinnut pettyä, mukavia päällä ja todella hyvän laatuisia.
  Sokokselta tulee lähinnä ostettua Zizzin vaatteita, mutta eilen vierailin ensi kertaa itse asiassa Jumbon Zizzissä ja valikoima oli kyllä laajempi Sokoksiin verrattuna. Ihania paitoja tarttui mukaan!! Hieman jäi kyllä yksi takki vielä mietityttämään, ehkäpä se täytyy vielä käydä hakemassa pois 😉

  Mitä hintaan tulee, niin hintaviahan nuo ovat, mutta mun mielestä kyllä laadukkaita, tykkään siis todella Zizzin vaatteista! 🙂

  0
  1. Kiva kuulla! 🙂

   0
 9. Olen muutaman kerran käynyt Jumbon Zizzissä ja siellä oli kivoja vaatteita. Pari neuletakkia on tullut omaan kaappiin hankittua. Laatu on mielestäni aika lailla samaa kuin jossain Lindexissä ym.

  0
  1. Hmmm… Okei. Lindexissä neuletakin saa 30-40€ hintaan, joten toivottavasti hintaluokka on Zizzissä samaa. Mun muistikuvien mukaan siellä on vaatteet jotain 70€, joka menee jo mun mielestä vähän turhan kovaksi, jos laatu ei oo erikoisen hyvä.

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM