Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viisitoista minuuttia Sephorassa!

Kun siirryttiin viime viikon lauantaina Pariisissa toiseen hotelliimme Place D’Italien liepeille, tsekattiin heti missä lähin Sephora on ja siihenhän ei ollut yllätykseksemme kuin kolmesataa metriä. Teki mieli heti päästä vähän hypistelemään ja tuoksuttelemaan, joten suunnattiin iltakävelylle Sephoraan. Oltiin paikalla varttia ennen sulkemista ja silti ehdittiin tehdä ihan tarpeeksi tuhojamme.

SephoraMeille molemmille tarttui ostoskoriin mm. nuo Sephoran omat kynsilakanpoistopurkit sekä varpaankynsille, että glitterlakalle ja lisäksi ostin vielä tuon Sephoran oman merkin oranssin Kiss Me Balmin. En ole testannut vielä sitä huulille saakka, mutta kynsilakanpoistoaineet puolestaan saavat minulta hyvät arvostelut. Glitterlakan poistoaineella sain glitterit kynsistä pois näppärämmin kuin vastaavanlaisella tavan purkilla (tässä on siis sisällä karhunkieltä muistuttava karheampi osa glitteriä varten) ja varpaankynsistäkin lakat lähtivät hyvin tuolla niille suunnitellulla purkilla.

Olen itse asiassa yrittänyt poistaa lakkoja varpaista aikaisemmin sormienkynsille tarkoitetulla purkilla tuloksetta, mutta tässä varvasta ei tungeta purkkiin, vaan purkin kannessa on vaahtomuovituppo jolla lakat töpötellään irti. Yksi minuus tuosta muuten näppärästä varpaankynsille suunnatusta poistopurkista on kuitenkin annettava, se nimittäin vuotaa sivuttaisasennossa ollessaan. Huomattiin molemmat tämä tuolla purkkia kuljetellessamme, joten mikään mukana kanneskeltava tuote tämä ei totisesti ole.

Sephora 2

Tuo lauantai-iltainen vartti Sephorassa ei toki ollut ainut reissu myymälään, vaan poikettiin tuolla kosmetiikkataivaassa useampaankin otteeseen. Näin se vaan on, että toisinaan näköjään varttikin riittää. Jos pakko on, niin jopa lyhempikin aika. Voitte vaan kuvitella, että käsimatkatavaroilla matkustaessa oli hieman haastavaa pitää näpit irti esim. ihanista tuoksuista ja muista uutuuksista, jotka olisivat vieneet liikaa tilaa nestepussissani. No ensi kerralla sitten lisää. Ehkäpä jo keskiviikkona Roomasta…

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡
0

0 Comment

 1. Moikka, pakko kysyä että huomasitko myytiinkö tuolla Sephorissa Kat von D linjaa? Ostin siitä viimeksi Nykistä eyelinerin joka osottautukin parhaaks eyelineriksi mikä mulla on ollut ja nyt en saa sitä enää mistään, mutta oon menossa kuukauden päästä Pariisiin enkä löydä netistä tota tietoa 🙂

  0
  1. En kyllä huomannut! Käytiin siis useammassakin Sephorassa ja ainakin se Champs Elyseesin myymälä on tosi iso, joten kantsii piipahtaa etsiskelemässä! 🙂

   0
 2. Justiinsa olin kanssa Pariisissa ja Sephora on aina must-go! Tällä kertaa hamstrailin käsivoiteita, pari kynsilakkaa ja noita kiss me-balmeja sekä kestohuulipunan (joka on muuten just sellanen nestemäinen ja muuten KESTÄÄ!). Löysin itse paikan vasta viime vuonna kun kanssa matkailin Pariisissa, mut tänä vuonna oli pakko hamstrata vähän lisää. Enemmän tuli tosin ostettua Disneylandista :D!

  0
  1. Meikän kiss me-balm päätyikin työkaverille. Väri jäi vähän pliisuksi itselleni, joten hänelle sopi hyvin! 🙂

   Disneyland on aivan huippu! Oon käynyt sielläkin kahdesti ja hauskaa on ollut molemmilla kerroilla!

   0
 3. Varvaspurkki kuulostaa kyllä kieroutuneelta. Pakko kokeilla jahka seuraavaksi pääsen apajille!

  0
  1. Joo, siinä siis se poistoaine on tossa korkissa semmosessa vaahtomuovissa. 🙂

   0
 4. Just kotiuduin Rodokselta ja siellä oli tuo liike, muistelin jostain blogista lukeneeni mutten sit muistanu mitä sieltä kannattais ostella 😀 joten käymättä jäi :/

  0
  1. No voihan, ensi kerralla sitten! En tiennytkään, että Rodoksellakin on Sephora! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM