Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Talo Toscanassa

Ajettiin eilen tänne talolle Toscanaan, Firenzen ja Pisan välimaastoon. Satuin avaamaan suuni kerrankin oikeaan aikaan ja huonetta luovuttaessamme hypättiin hotellista erään brittipariskunnan tilaamaan taksiin. Päästiin siis kentälle reilulla parillakympillä, koska jaettiin taksi, jes! Matkaa tänne talolle kertyi autolla n. 350km ja onnistuttiin pysähtymään tietysti syömään huoltoasemalle juuri siestan aikaan, jolloin ravintolat olivat kiinni. Täällä on myös bensa aivan järjettömän kallista, jopa 1,80€/litra ja tietullejakin jouduttiin tuolta matkalta maksamaan melkein 20€! Tämä talo on kuitenkin tosi kiva ja sijaitsee aivan kinttupolun päässä täällä ”vuorella”. Nuikuin täällä viime yönä varmasti parhaat unet hetkeen. Kivitalon yläkerran makkari oli juuri sopivan vilpoisa ja aivan säkkipimeä. Tänään ollaankin sitten pyöritty päivä Pisan tornin liepeillä.

Kuvailin äsken nämä räpsyt tässä talon pihapiirissä. Kyseessä on siis kolmesataaneliöinen talovanhus, jonka alakerta pitää sisällään viinikellarin, pari olkkaria ja keittiön. Yläkerrassa makuuhuoneita löytyy kaiken kaikkiaan viisi kappaletta ja toki kylppäreitäkin useampi. Lisäksi täällä on uima-allas ja monta patiota ja iso rakennus tässä altaan liepeillä, jossa wifi ainoastaan toimii ja josta nytkin tätä tekstiä naputtelen. Nyt alkaa itse asiassa jo pimenemään ja taitaa olla hyvä aika korkata punaviinipullo… Huomenna juhlitaankin sitten Matin äitin synttäreitä, jee! 🙂

Ilmeisesti siellä syksy pistää parhaillaan parastaan? Ihan vähän kyllä pistää hymyilyttämään nämä kolmenkympin lämpötilat, joista ollaan saatu nauttia, taisin nimittäin olla vielä näiden tarpeessa…

DSC_0201 DSC_0187 DSC_0180
DSC_0177
DSC_0194  Talo Italiassa 2 DSC_0161DSC_0138Toscana DSC_0157 DSC_0154 DSC_0148 DSC_0147 DSC_0141  DSC_0130 DSC_0127 DSC_0126 DSC_0124 DSC_0122 Talo Italiassa

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡
0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.