Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Roma locuta, causa finita.

Ohops, hujahti näköjään pari päivää päivittämättä blogia. Toissapäivänä siis illasta äiti saapui kuin saapuikin Helsinkiin, käytiin syömässä O’Learysissa ja ajeltiin Nummelaan harjoittelemaan Jykän hoitotoimenpiteitä. Siellä ne ovat kahdestaan Jykän kanssa nyt sunnuntai-iltaan saakka ja kuulemma hyvin on ainakin eka päivä mennyt. Alle neljän tunnin yöunilla olikin sitten hyvä heräillä puoli viideltä aamulla ja suunnata lentokentälle. Eilen siis saavuttiin aamupäivästä tänne Roomaan ja suunnitelmissa oli mennä syömään, kiertää nähtävyyksiä ja tutkia kaupunkia.

ITALY
Kuvan neljästä asiasta ehdittiin tässä vuorokauden aikana tekemään kolme. Colosseum jäi Vatikaanin ohella ensi kertaan, sillä Matin maha kipeytyi hotellilla nukuttujen päiväunien jälkeen niin, että jo pitsan syöminen oli työlästä, saati sitten nähtävyyksillä kiertely. Välillä oli pakko käpertyä kerälle, kun maha niin kovasti kramppasi. Käytiin kävellen kuitenkin Trevin suihkulähteellä (vaikkakin se onkin remontissa) ja Espanjalaisilla portailla. Sitten oli pakko jo käppäillä takaisin hotelliin, että toinen pääsi lepäilemään. Illasta käytiin sitten uudemman kerran syömässä ja tässä meidän hotellin liepeillä vielä kävelemässä. Sitten alkoikin ukkostamaan ja oli hyvä aika tulla nukkumaan. Nyt onneksi Matin mahakin on jo kunnossa.
Jos kaikki olisi mennyt putkeen, oltaisiin käyty noiden kahden nähtävyyden lisäksi myös Colosseumilla ja Vatikaanissa, mutta eipä tuota kannata näköjään liikaa yhdelle kerralle ahnehtia. Lisäksi piipahdin Sephorassa ostamatta mitään(!!) ja kävelin sujuvasti toisen mokoman ohi, aikamoista itsehillintää siis havaittavissa. Parin magneetin lisäksi ei olla ostettu täältä kuin ruokaa, joten melko halvalla ollaan toistaiseksi selvitty, vaikka ei tämä Rooma mikään edullinen paikka olekaan.
Nyt on takana siis 24h Roomassa ja kohta sompaillaan itsemme takaisin lentokentälle, josta ollaan vuokrattu loppuviikoksi auto. Eilenhän tultiin tänne Rooman keskustaan bussin ja metron yhdistelmällä, joka maksoi meiltä yhteensä n. 8€, mutta kohta ajateltiin kylmän viileesti sijoittaa taksiin, joka maksaa reilu 40€. Kun ollaan saatu auto vuokraamosta lähdetään ajelemaan vajaan neljän tunnin matka Pisan liepeille, jossa muu porukka talolla meitä jo saapuvaksi odottaakin.
Toivottavasti tuolla talolla netti toimii, niin pääsen päivittelemään kuulumisia Toscanasta. Ikuinen kaupunki kiittää ja kuittaa ja heittää kamat käsipakaasiin ja suuntaa kentälle. Palataanpa siis seuraavan kerran Toscanan auringon alta! 🙂
Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡
0

0 Comment

 1. Mutta sehän riittää, että kävitte Trevillä takaamassa paluun Roomaan niin voitte käydä sitten noi muut nähtävyydet sillon 😀 Nauttikaa ihanasta Toscanasta vaikka mun mielestä ei oo tietenkään Rooman voittanutta.

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
  1. Jep! Roomaan pitää kyllä palata joku kerta esim pitkälle viikonloppulomalle! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM