Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

REBEL!

Huh! Nyt se on vihdoin julkista, Bella-blogit ja Re:fashion ovat yhtä!! 🙂 Tämä yhdistyminen on vaatinut jokusen työtunnin ja ideointihetken ja nyt vihdoin asiasta voidaan puhua julkisesti. Hullua! Enpä olisi ihan heti uskonut, että päästään yhdistämään voimamme ja kesäkuussa työnimellä REBEL alkanut villi ideoidenvaihto Facebookin chatissa todella joku kaunis päivä vielä kävisi toteen.

REBEL
Kuva : Curiouser & Curiouser

Blogit eivät siis siirry yhtään minnekkään, vaan Refa pysyy edelleen omana sivunaan kuin myös Bella. Yhtenäistä blogeissa ovat jatkossa jossain määrin kampanjat ja toki toimimme tästä päivästä alkaen kaikki saman yrityksen alla. Saa nähdä kuinka homma tästä lähtee rullaamaan, ollaanhan me kuitenkin yhdessä aikamoiset blogimaailman rebelit! 😉  JÄNNITTÄÄ! Ei yhtään hassumpi maanantai siis tämä, saati alkava syksy! 🙂

Kertokaapas mitä olette moisesta fuusiosta mieltä? 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Erittäin hyvä idea oli yhdistää kaksi erinäistä portaalia yhden yrityksen alle, molemmat varmasti hyötyvät! 🙂 Innolla odotan millaisia kamppiksia saatte aikaan!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  0
  1. Samaa mieltä! 🙂 Kuukausi jo takana ”yhteiselämää” ja kivasti on ainakin tähän mennessä sujunut!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM