Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Waffle Bomber

Meikäpä napottaa jo Forumin O’Learysissa oottelemassa Susijengin pelin alkua! Itse asiassa todellisuudessa ootan meidän neljältä alkavaa dinneriä, mutta en pistä kyllä yhtään pahitteeksi Shawn Huffia ja kumppaneita noin kolmeltakymmeneltä skriiniltä yhtä aikaa hetken kuluttua! HUH! 😀

Tänään oon siis taas juossut palavereissa ja nukuinpa aamulla myös lahjakkaasti pitkästä aikaa pommiin ja myöhästyin paristakin eri tapahtumasta. Näköjään yökukkumiset ja stressi kostaantuu sitten näin. No, tuleehan näitä, tapahtumia ja toivottavasti myös stressittömämpiä ajanjaksoja! Niinhän sitä sanotaan, että on taottava kun rauta on kuumaa, mutta itellä kun taitaa olla ollut tuo metalli kuumana jo viitisen vuotta putkeen!

Päällä näistä alla olevista kuvista on tänään kaikki muu, paitsi mekko, joka on vaihtunut täksi päiväksi musta-valkoraitaiseen. Nämä kuvat ovat maanantailta, kun hiihdettiin toimistolta kesken työpäivän Viidennen linjan Thaimaalaiseen lounaalle ja jatkettiin siitä vielä eteenpäin yhteen tapaamiseen. Bomber on JUNAROSE:lta, mekko New Lookilta ja leggarit taas vanhat tutu Piruetit, samoinkun kengät puhki kävellyt VANSit. Nauratti eilisen kesäkuvia katsellessa kun nuo VANSit olivat lähes joka kuvassa jalassa asun kuin asun kanssa.

Bomber JUNAROSE (M) // Mekko – Dress New Look Inspire (UK22) // Leggings Piruetti (L) // Kengät – Shoes VANS (US9,5) // Kello – Watch Marc By Mac Jacobs
PlusMimmi Kalliossa 2 Junarose Bomber Pinkit hiukset

Mua jännittääää! Ei dinneri vaan Susijengin peli! Niin täpärälle meni eilenkin, toivottavasti tänään sitten toisinpäin! 🙂 Nyt täällä alko just soimaan SUSIJENGI AUUUU!!! Peukut pystyyn!!

Bomber, leggarit ja kengät blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Heidi. P says: Vastaa

    Upeita vaatteita, saan noista inspiraatioita. Kiitos Mimmi.

    0
    1. Voi, kiva kuulla! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM