Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Tuesday’s basics

Käytin eilisen päivän työhuoneeni siivoamiseen ja vaatevarastoni karsimiseen. Mehän vaihdettiin siis pari viikkoa sitten yläkerrassa makkari toiseen huoneeseen ja nykyään työ/pukeutumishuone löytyy toisesta huoneesta ainoan suljettavan oven takaa. Pitkästä aikaa kaikki vaatteet on nyt aseteltuna siististi kaappiin ja rekeille. Moni vaate pääsi seulan läpi yhä kaappiin, mutta aika moni päätyi myös kirppiskasaan. Äiti laski aamulla vielä ennen lähtöään myytävää kertyneen jo seitsemän kassin verran. Huh. Minun oli itse asiassa tarkoituksena mennä myymään tulevana lauantaina Kaapelin kirppikselle, mutta jouduinkin peruuttamaan kirppistelyn päällekkäisyyksien takia. Täytyy siis taas kuvata setti vaatteita More To Love:n Facebookkiin pian. Myyntiin päätyy myös pari laukkua, jotka ovat jääneet harmittavan vähälle käytölle, jospa joku teistä intoutuisi antamaan niille aktiivisempaa käyttöä kuin minä.

Tänään oli housupäivä, kun halusin pukeutua toimistoon rennosti. Luvassa ei ollut palavereja, joten puin päälle Yoursin housut, joiden seuraksi päätyi tänään Primarkin toppi ja JUNAROSEn neule. Niin perus meikää, kun olla ja voi. Tänään kyllästyin myös totaalisesti noihin vaalean pinkkeihin hiuksiini ja ostin äsken kauppareissulla ruskean naamion, jolla meinasin sävyttää latvaa tummemmaksi. Saapa nähdä onnistunko, vai vaatiiko latva ihan kunnon värin.

Neule – Cardigan JUNAROSE (M) // Toppi – Top Primark (UK20) // Housut – Trousers Yours (UK24) // Slip Ons VANS (US9,5)
PlusMimmi blogi
PlusMimmi blogi 2
PlusMimmi blogi 3

En vaan raski luopua millään noista koipiini juurtuneista VANSin slip oneista! Onneksi viikonloppuna on taas VANSin ystikset, josta ehkä toivottavasti hankin tilalle uudet. Mutta nyt ensin näiden hiusten kimppuun. Toivokaa parasta! 😀

Neule, housut ja kengät blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡
0

0 Comment

 1. En malta odottaa siun myytäviä tulevaksi Facebookiin ja kerrankin näillä näkymin tulee olemaan varaa olla aktiivinen! 😛 Jos löytyisi jotain sopivaa ensi kevään valmistujaiskokonaisuuteen.. :3

  -Susanna

  0
  1. Huominen lauantai on mun kuvauspäivä! Täytyy toivoo, ettei sada vettä, niin saan kuvattua ulkona luonnonvalossa. 🙂

   0
 2. No hyi s…..

  0
  1. Mikä se sinua ahistaa? <3

   0
 3. Innostuin heti tuosta ku sanoit että voisit laittaa fb-kirppikselle noita juttuja!Laita ihmeessä, täällä on ainakin yks joka jo odottaa niitä kieli pitkänä 😛

  0
  1. Jes! Hyvä, että kiinnostelee. Tuota kampetta on taas paljon!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM