Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – All Black Everything

Mun pukeutuminen on yleensä ollut aika värikästä, mutta nykyään pukeudun välillä myös rauhottavaan kokomustaan. Tällöin väriä tuovat asuun hiukset ja kengät toki huulipunaa unohtamatta. Ennen valitsin vaatteesta aina jonkun muun värin kuin mustan, mikäli tarjolla oli ja turhauduin välillä oman vaatekaappini kanssa, kun mikään ei tuntunut siinä värien paljoudessa sopivan yhteen. Tänä päivänä olen siirtynyt miettimään hankintojani käytännön kannalta, musta mekko toimii usein asun pohjana ja saatan valita pinkin sijasta välillä myös harmaan.

Nämä asukuvat päätyivät joku aika sitten roskikseen ylivalottumisensa takia, kunnes kuitenkin pelastin ne viime hetkellä ja käänsin mustavalkoisiksi. Koko asu on kenkiä lukuunottamatta siis mustaa. Päällä aikuisbleiseri ja muuten sama meininki aina ennenkin, leggarit ja musta mekko. Pinkkien sneakereiden lisäksi hiuksissa on tietysti pinkkiä. Pinkki latva on alkanut viime aikoina kyllästyttää, tekisi mieli vetää hiukset kokoruskeiksi, oman värisiksi, mutta tiedän jo, että se alkaa vielä äkimmin tympimään. Nythän kampaajareissusta on taas vierähtänyt liian monta kuukautta, kun tuo oma tyvi on vaan niin kivan värinen. Mittakin kyllästyttää, tartuin jo eilen melkein saksiin ja leikkasin itse latvasta 10cm pois. Eiköhän nämä pitkät ombrevärjätyt hiukset ole kohta jo osaltani aika nähty ja on aika siirtyä eteenpäin. Tulipa vaan mieleen, kun näissä kuvissa näytän hiuksia harovan harvinaisen aktiivisesti…

Blazer YOURS (UK20) // Mekko – Dress ASOS Curve (UK22) // Leggings Piruetti (L) // Sneakers Nike Rosherun (US9,5) DSC_0005 DSC_0007 DSC_0028 DSC_0035

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡
0

0 Comment

 1. Olen huomannut, että hankit legginsit Piruetista. Yritin katsoa niitä Piruetin sivuilta, mutta en oikein tietänyt, mitä mallia käytät. Onko mahdollista, että laitat linkin käyttämiisi legginseihin? Ja miksi käytät juuri Piruetin legginsejä? Tosin ne näyttävät aina hyviltä päälläsi, mutta ovatko myös mukavat, kestävät tai mikä saa sinut valitsemaan juuri nämä legginsit?

  Itsellä on pari tunikaa ja mekkoa ja haluaisin löytää hyvät legginsit, joita käyttää niiden kanssa. Sen takia tässä kyselen. 🙂

  0
  1. Ne on aivan parhaat! Oon postannut niistä ihan oman postauksensa : http://www.plusmimmi.com/2014/03/maailman-parhaat-leggingsit/

   Tuosta postauksesta löytyy ylistystä kerrakseen ja tosiaan aina jalassa kun vaan mustaa leggaria tarvitsen.

   0
 2. Ihanat Niken tossut – miksen mä löydä tuollaisia kaupoista vaan näitä ”normimalleja”!??

  0
  1. No Suomeen ostetaan vähän varovaisesti räväkämpiä malleja. Meikä ostaa aika paljon ulkomailta. Mut esim Zalandolla tai Kickzissähän on kivoja ja voi tilata Suomeen! 🙂

   0
   1. Okei! Täytyy selata sieltä 😉

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM