Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Onnea Yves Rocher! ( + alekoodi)

Olen kertonut aikaisemminkin pitkästä suhteestani Yves Rocheriin. Ekaa kertaa ikinä on minut meikattu yli 20 vuotta sitten Yves Rocherin meikkikoulussa 4H-leirillä. Muistan että jono meikkikouluun oli tavattoman pitkä, mutta sinne oli päästävä vaikka kaveri ei halunnutkaan osallistua ja jouduin menemään sinne yksin. Samoin muistan vieläkin ne pyöreät huulikiillot ysäriltä, joista valitsin tuolla samaisessa meikkikoulussa sävyksi poskipunaan mätsäävän persikan. Vuosia myöhemmin omistin näistä huulikiiltopalloista persikan lisäksi vielä ainakin kaksi muuta sävyä.
Ekat meikkini tilasin muistaakseni kuudennella luokalla myös salaa Yves Rocherin postimyynnistä. Eka Yves Rocherin pakettini piti sisällään ruskean eye linerin ja ripsarin ja hitto että ne maksoivat mielestäni paljon, muistaakseni 30mk kipale. En mielikuvieni mukaan koskaan varsinaisesti käyttänyt niistä julkisesti tosin kumpaakaan, harjoittelin vaan ylhäisessä yksinäisyydessäni kotona meikkaamista ja jossain vaiheessa vuosien päästä heitin nämä muinaisjäännökset haikein mielin menemään.
Myöhemmin yläasteella vedin sitten överit niin Yves Rocherin minihuulipunista kuin kookos- ja vaniljahajuvesistäkin ja jostain syystä Yves Rocherilta tilaaminen jäi kokonaan. YR muisti minua kuitenkin säännöllisesti arparullilla varustetuilla kirjeillä ja kun pari vuotta sitten poikkesin myymälään olin positiivisesti yllättynyt, että moni tuttu tuote löytyi yhä valikoimista ja se muistikuvissani vähän turhan äitelä vaniljakin tuoksui taas ihanan pehmeältä iholla.
Yves Rocher juhlii tänä vuonna 55-vuotiasta taivaltaan ja tämän viikon ajan juhlat huipentuvat huikeaan 30% alennukseen koko ostoskorin loppusummasta. Alennuksen saa koodilla YR5530 ensi sunnuntaihin 21.9. saakka. Olen aina tasaiseen tahtiin koonnut omia YR-suosikkejani valikoimasta myös tänne blogiin ja sen tein tälläkin kertaa. Mukaan mahtui muutama uutuus, jonka ajattelin klikkailla ostoskoriin pikimmiten, sekä tietysti niitä vanhoja vuosien saatossa hyväksi havaittuja suosikkeja, mm. huulipunien ja tuon kollaasin aurinkopuuterin muodossa.
MEIKKEJÄYves Rocher meikit
KASVOILLE JA VARTALOLLEYves Rocherilta kasvoille ja vartalolle
Vaikka YR:n myymälässä toisinaan tuoksuttelemassa pistäydynkin (viimeksi Pariisissa Champs-Élyséellä viikonloppuna) tulee tuotteet tilattua edelleenkin vanhaan tyyliin ”postimyynnistä”, eli tänä päivänä siis netin kautta. Plussaa myös siitä, että ainakin meillä Nummelassa paketti tulee suoraan Ärrälle, eikä postiin, joka sulkeutuu viikolla jo kuudelta, eikä ole avoinna viikonloppuisin.
Löytyykö lemppareita Yves Rocherin valikoimasta? Entäs muistoja vuosien takaa?
Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡
0

0 Comment

 1. Hei, vähän hölmö kysymys mutta voiko näin vaalea käyttää varjostusväreja kasvoissa,esim aurinkopuuteria? Vai tuleeko ihan pöljän näköiseksi? = tilaanko ton aurinkopuuterin nyt alesta?

  0
  1. Tottakai voi. Kunhan et käytä liian tummaa. Tuo aurinkopuuteri on kyllä ihan huippu, kun siinä on nuo kaks sävyäkin samassa ja mattanen pinta! 🙂

   0
 2. Tilasin alen siivittämänä lempi Monoi-tuotteitani ja kokeiluun suosittelemasi huulipunan.

  0
  1. Ne monoit on kyllä herkullisen tuoksuisia… Pitäisköhän itekin tilata sitä suihkugeeliä… Kuinmyös huulipuna erityisen hyvä valinta! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM