Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NYT : Tyttöjen ilta keskellä viikkoa

En olekaan hetkeen postaillut näitä kuulumisia suoraan puhelimella. Nythän nimittäin asia on niin, että pötkötän Emmin sohvalla täällä Punavuoressa datailemassa. Toimin äsken eräänlaisena helpdeskinä ja nyt voisin ottaa vaikka pienet torkut…

Emmi ja Pauliina riensivät ottamaan asukuvia, kuten kunnon bloggaajien kuuluu, mutta meikän kuvismaikkalook ei tänään ole yhtään asukuvakelpoinen. Näytän Marimekon värikkäässä mekossani Ymmin siskolta, Mimmi Hinaajalta! En jotenkaan muutenkaan jaksa tänään poseerata, onhan tässä jo poseerattu hereillä oltu helposti jo kellon ympäri ja ramasoo!

Onneks on sipsiä, dippiä, suklaata, lakua, lanit, huonot jutut ja hyvä seura. Täydellinen tyttöjen ilta keskellä viikkoa.

IMG_1025.JPGIMG_1026.JPGIMG_1027.JPG

0

0 Comment

 1. Marjut Laitinen says: Vastaa

  Oi ihanalta kuulostaa kyllä! 😛 Mikä meikkivoide sulla on tuossa kuvassa kun niin hehkeen näkönen?Mulla ainanen ongelma, kun en ole löytänyt omaa suosikkia.

  0
  1. Mulla on L’Oréalin True Match ollu vuosikaudet. Aivan paras ainakin mulle. 🙂

   0
 2. Mulleioonikkiä says: Vastaa

  Emmi hymyilee! Hammashymy oikeen! Mutta eipä ihme, tämä sun blogi on niin päivänpaistetta että hymy tarttuu ruudunkin läpi. Pitäkäähän kivaa!

  0
  1. Kyllä tommonen seura saa vähän yrmymmänkin hymyilemään ;>

   0
   1. Haaaa, todellakin! 😀 <3

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM