Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – The Last Day of Summer

Tekis mieli sanoa, että vielä on kesää jäljellä, mutta taitaa tuo tämän hetkinen sää lupailla vähän muuta. Miks muuten ei yleensä päästä nauttimaan takakesästä (ei semmosta termiä taida ees olla olemassa), mutta takatalvi puolestaan on hyvinkin yleinen vieras?

Nämä kuvat on otettu siis pari viikkoa sitten palaverista toiseen juostessa ja sillon oli vielä Birkkarikelit ja painelin menemään huoletta paljain säärin ja t-paidassa. Nyt ei tarvii enää juoksennella ja kurkussakin tuntuu pitkästä aikaa kasvavan kaktus. Eilen työpäivän aikana kurkussa alkoi tuntumaan epämiellyttävältä ja ilta menikin sitten lepäillessä. C- ja D-vitamiinia vaan yliannostukset huiviin ja unta palloon. Tänään jaksoin olla kuitenkin töissä, joten täytyy pitää peukut pystyssä, että olo ei pahene taas yön aikana ja saan sinniteltyä vielä huomisen toimistolla. Nyt ei nimittäin voi sairastua. Sitten voi vaikka perjantain ja viikonlopun rauhassa sairastella, mutta EI HUOMENNA.

Tänään tuossa meidän pihalla Matti otti minusta töiden jälkeen asukuvat, mutta asetukset kamerassa olivat niin vinksallaan kuin vaan voi, joten niitä puhkipalaneita kuvia ei ehkä tulla koskaan täällä näkemään, ellen sitten onnistu käsittelemään niistä jollain ilveellä siedettäviä. Harvoin käy näin, mutta nyt oli kiire ja sadekin ripotteli jo, joten ei ehtinyt keskittymään, sillä siis tarjolla nämä vähän vanhemmat ja kesäisemmät kuvat. Muistellaan nyt sitten vaikka niitä lämpimiä kelejä, kohta nimittäin on jo syyskuu!

T-paita – T-shirt Yours (UK24) // Hame – Skirt Primark (UK20) // Kassi – Bag Object // Sandals Birkenstock (41)
PlusMimmi Varsity Yours PlusMimmi Varsity Yours PlusMimmi Pink hair PlusMimmi Varsity Yours Pink

Tuli tässä näitä kuvia katsellessa mieleen, että pinkki, se on kyllä minun voimaväri.

Aurinkoisia ajatuksia loppuviikkoon! Älkää vilustuko! 🙂

T-paita blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Tosi ihana kesäinen look! Tykkään tosi paljon noista sun hiusten pinkeistä latvoista. Mitä huulipunaa sulla tossa on?
  Itse menin sekaisin Roomassa Kiko-kosmetiikkaliikkeessä ja ostelin kaikkea mahollista. Mutta jäi harmittamaan ettei tuon sävyistä huulipunaa tarttunut mukaan 😀

  0
  1. Kiitos! Minäkin tykkäilen noista pinkeistä, muutenhan tässä onkin jo kampaajalla käynnistä vierähtänyt, eli oma väri on tuo tumma. Mietin tässä, että mulla ei oo mitään muistikuvaa mikä puna tuo huulilla näissä kuvissa on. Päättelisin kuvasta, että todennäköisesti se on Lumenen puna (ehkä sävy lupiineja)! 😀 Kiko on kyllä paha paikka, ei kannata astua sisään, mikäli haluaa välttyä kosmetiikkaostoksilta…

   0
 2. Olet kyllä niin ihana (tuntematta lainkaan)! 🙂 tekstisi ja etenkin kuvasi ovat niin piristäviä.

  0
  1. Voi apua, kiitos kovasti, olipa kiva kommentti heti aamuun 🙂

   0
 3. Nättimys!
  Mä kanssa odotan takakesää (joo-o, sovitaan että sellainen sana on olemassa!). 😉

  0
  1. Se olis kyllä enemmän kuin tervetullut! En halua vielä pakata Birkkareita talviteloille! :/

   0
   1. Takakesää sanotaan intiaanikesäksi, todella sellainen saisi tulla:)

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM