Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Plus Size Jumpsuit

Aina kun menen Lontooseen, isken kynteni kirppiskassien lisäksi heti Hannan mittavaan vaatevarastoon. Neuvottelut joistain vaatekappaleista alkavat samantien ja toisinaan Hanna taipuukin jossain vaiheessa viikkoa ja saan tahtoni läpi. Näin kävi esimerkiksi ihanan tekonahkahihaisen farkkutakin kanssa keväällä ja poistuin kotiin yhtä farkkutakkia rikkaampana.

Ostin toukokuun Lontoon reissulla Hannalta muutaman muun vaatekappaleen lisäksi myös tämän kuvien mustan jumpsuitin. Tämä oli siis keväällä JUNAROSE:n valikoimista ja näitä tuli useampikin myytyä aina tilaisuuden tullen eri tapahtumissa. Pistin varmaan 30% kaikista asiakkaista sovittamaan tätä, koska tämä nyt vaan on ihan loistava! 😀

Ainut ongelma (vessareissujen lisäksi toki) tässä jumpsuitissa on, että se on ihan pirun sähköinen! Varsinkin tuolla luvattujen kokolattiamattojen paikassa, eli Tallinnan laivalla takertui lahkeiden puntit ikävästi jalkoihin kiinni. Huuhteluaine ei tule kysymykseenkään, joten usein poistan sähköisyyden lisäämällä vaatteeseen joko hiuslakkaa tai käsivoidetta, mutta nyt ei minulla ollut mukana kumpaakaan.

Jumpsuitin lisäksi tässä päivän asussa päällä oli jo pikkuhiljaa aikansa eläneet Vansit ja Marimekon clutch, jonka ostin kolmenkympin hintaan Nummelan Marimekon loppuunmyynnistä. Hävitin (kotiin tosin) lompakon viime viikolla ja tätä olenkin käyttänyt nyt Tallinnassakin lompakkona. Näppärä laukku napata mukaan, kuten tässäkin tilanteessa kauppaan lähtiessä.

Jumpsuit JUNAROSE (54) // Kengät – Shoes VANS (US9,5) // Clutch Marimekko
Junarose Plus Size JumpsuitJunarose Jumpsuit Marimekko clutch Mimmihän se siinä

Mitä pidätte jumpsuiteista? Entä löytyyköhän teiltä hyviä vinkkejä sähköisen vaatteen taltuttamiseksi?

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

Vansit blogin kautta saatu.

 

0

0 Comment

 1. Zizziltä ja ainakin haloselta saa semmosta sähköisyydenpoistajasuihketta. 🙂 toimii! Merkki tais olla softcare ja hintaa pullolla oli n. 15e. Se haisee tosi vahvalta kun sitä suihkuttaa, mutta siitä ei kuitenkaan jää vaatteisiin minkäänlaista jälkeä/hajua, ja sen vaikutus kestää jopa kolmen pesun läpi! 🙂

  0
  1. Hei hyvä tietää. Täytyy tutkia siis moiset ihmeaineet läpi!

   0
 2. nooratuulia says: Vastaa

  Ihana asu! Ja tuo laukku on täydellinen!!! Mun ehdoton lemppariväri ♡☆♡
  Onkohan se tänhetkistä mallistoa vai jotain aikaisempaa?

  0
  1. Oliskohan ollut kesän väri? Mutta edelleen siis saatavilla tuo malli ainakin.

   0
 3. Kiva jumpsuit! 🙂 Mä ihastuin alkukesästä Black Swanin jumpsuitiin, mutta harmillisen vähän sitä on kuitenkaan tullut käytettyä. Yks vinkki sähköisyyteen on hiustenhoitoaineet. Sellaista hiuksiin jätettävää suihkutettavaa ainetta yksi suihkaus sähköiseen asuun tepsii!

  0
  1. Joo, hiuslakkaa olen tosiaan käsivoiteen kanssa vuorotellut, mutta hyvä tietää, että tuo suihkutettava hoitsikkakin toimii. 🙂

   0
 4. Hei Mimmi! Kannattaa kokeilla sähköisyyttä poistavaa suihketta, jota myy ainakin Eurokangas ja monet pesulat. Se sopii kaikille tekstiileille ja varmaan auttaa myös sun ongelmaasi.

  0
  1. Joo, tämä meni mun hankintalistalle! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM