Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Ihan turrena

Ei varmaan paljon yllätä, jos vaan totean, että reissukuvia olisi tuossa läpikäytävänä aikamoinen nivaska. Ennenkuin paneudutaan tuohon viidentoistapäivän road trippiimme sen kummemmin on postattava teille nämä asukuvat eräästä koko reissun lempparikohteistamme, nimittäin Bryggestä! Tuo paikka Belgian rannikon tuntumassa taisi viedä sydämemme ihan pahanpäiväisesti. Siellä sitä haahuiltiin suklaapuodista toiseen ja keikkuupa tässäkin käsipuolessa kassillinen Belgialaisia suklaakonvehteja (jotka muuten sulivat yhdeksi möykyksi myöhemmin, heh).

Paras valinta tuonne mukulakiville eivät nuo vähän liian isot sandaalit olleet, mutta onneksi nilkka meinasi muljahtaa vain kerran, ei siitä kuitenkaan sen enempää. 😀 Päällä oli sitä vanhaa tuttua ja täällä blogissakin nähtyä, mutta niin se vaan välillä tuppaa reissussa olemaan, matkapuvusto kun on usein hieman rajallinen…

DSC_0153


Aurinkolasit – Sunglasses RayBan
Kimono ASOS (UK20)

Laukku – Bag VANS
Mekko – Dress ASOS (UK22)
Leggings Piruetti (L)
Sandals Zalando (41)

DSC_0145

Aijai, olisipa kiva käyskennellä tuolla helteisen Bryggen kujilla toisenkin kerran, tosin lämpötilat huitelivat about samoissa lukemissa mitä täällä Suomessa tällä hetkellä. Ehkäpä siis painelen nyt tuonne ulkoilmaan nautiskelemaan kesästä! 🙂

Laukku ja kengät blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Heii! Ihana blogi<3 mikäs noiden RayBanien malli/väri/koko tarkalleen ottaen on? Olen ihastunut Clubmastereihin, mutta en ole onnistunut löytämään omalle pyöreälle päälle sopivaa kokoa/väriä vielä.. 🙁 muutenkin aurinkolasi postaus olisi kiva!!

  0
  1. Voi kiitos! 🙂

   Tuo on siis se malli, jossa taittuu nuo sangat ja koko lasit keskeltä kahtia ja menevät ihan pieneen koteloon! Aika näppärät mukana. http://www.ray-ban.com/finland/products/sun/icons/RB2176?var=1151/M7

   Täytyypä pistää arskapostaus korvan taa, nyt kun tuntuu noita kelejäkin vielä ainakin toistaiseksi piisaavan!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM