Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Aamiaishetki Brysselin tyyliin!

RA-KAS-TAN aamiaisia ja brunsseja! Vaikka onnistuu ne yleensä kotimaassakin, niin vielä enemmän fiilistelen niitä ulkomailla. Meidän Keski-Euroopan reissulla ei melkein missään hotellissa aamiainen kuulunut hintaan ja vain kerran ostettiin riistohintainen aamiainen hotellista. Yleensä nukuttiin pitkään ja paineltiin aamu(päiv)isin vaan lähikauppaan hamstraamaan aamiaistarvikkeet, jotka sitten mussutettiin ja murusteltiin syödä rehdisti hotellin lakanoissa samalla köllien.

Näin kävi myös Brysselissä, jossa vettä alkoi ripeksiä sopivasti aamiaisenhakukauppareissulla ja kadulta raikui huoneeseen katusoittajan sävelet – what a wonderful world. Kolmioleipiä, kookosvettä, smoothieta, mansikoita, minipannareita, mehuja, guacamolea, jugurttia yms. Lusikat lainattiin alakerran ravintolasta ja palautettiin vieläpä kiltisti ruokailun jälkeen. Se oli hyvä aamiaishetki se! :´ )

DSC_0160 DSC_0164 DSC_0172 DSC_0175 DSC_0177 DSC_0183 DSC_0185

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM