Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mökillä Savossa

Kyllä mökillä on parasta, vaikka tänään vietettiinkin suurin osa päivästä lapsuudenkodissani siivoten varastoja ylimääräisestä tavarasta. Ja onhan tuota kolmenkymmenen vuoden ajalta kertynyt. Tänään tuli käytyä läpi aikamoinen määrä pehmoleluja, piirrustuksia ja muita aarteita ja kieltämättä moni tavara toi mieleen muistoja vuosien takaa, hullua kyllä, miten jotkut asiat on vaan yhäkin tallessa jossain mielen sopukoissa, vaikka ne on muka jo unohtanut, tai ei ainakaan vuosikausiin muistanut. Huomenna operaatio jatkuu ja käyn teiniaikaisten kirjeiden ja päiväkirjojeni kimppuun. A-pu-a!

Pyörittiin äsken Jykän kanssa tässä mökin ympäristössä itikoiden syötävänä ihastelemassa. Joutsenpariskunta, joiden elämää olen seurannut jo useampana vuonna (mm. kerran kun tein täällä useamman päivän ajan AMK:n rästitehtäviä) pyöriskelee taas pihapiirissä ja Jykä yritti päästä rantakiviltä ja laiturilta tekemään tuttavuutta, mutta tuloksetta. Nyt aletaan äipän ja siskon kanssa kammeta vähitellen unille, silmäluomet painaa ainakin tonnin ja meinaan valehtelematta nukahtaa tähän koneelle. Ja huomenna taas ysiltä ylös ja hommiin!

Mukavaa eloa sinne näiden muutaman mökkikuvan myötä!
DSC_0068
DSC_0079
DSC_0080
DSC_0088
DSC_0094
DSC_0102

0

0 Comment

 1. kultsimuruinen says: Vastaa

  Minä asun aika lähellä tuota paikkaa ja olen tainnut joskus mökkeilläkin kyseisellä mökillä 🙂 EIkös se ole vuokrattava?

  0
  1. Ihan tosi? 🙂 Joo se oli 8v aktiivisesti vuokralla, nyt vähän vähemmän 🙂

   0
 2. kultsimuruinen says: Vastaa

  Onko tämä siis teidän oma mökki? ja oletko sinä täältäpäin kotoisin? Minun sukuni on aika pitkälti V-järveltä ja itse asun Lapinlahdella 🙂

  0
  1. On oma mökki ja olen kyllä sieltä päin kotoisin 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM