Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Men Try Women’s Makeup For The First Time

Päivän naurut! Oon monesti yrittänyt ylipuhua Matin meikkimallikseni, tai edes vähän testaamaan ripsiväriä, mutta (toistaiseksi) tuloksetta. Miehillä (kuten Matillakin) on usein tajuttoman pitkät ripset ja se jos mikä on mielestäni suuri vääryys! Tekisi ihan älyttömästi mieli testata kuinka upean silmämeikin omasta takaa kunnon räpsyttimillä varustettuihin silmiin saisi. Mutta kun ei niin ei! Onneksi nämä videon miehet uskaltavat heittäytyä ja reaktiot on kyllä ihanan aitoja. Joku päivä kyllä minäkin vielä saan tuon lahjottua moiseen…

Miten on, löytyykö teidän kumppaneista pitkäripsisiä tai kenties jopa meikkaavia miehiä? :)

0

0 Comment

 1. Minun mies suostuu meikattavakseni. On ollut ties minkälaista ja hiuksetkin kiharrrettu. Kerran se meni käyttää shelttimme ulkona kunnon meikit päässä. Tosin.. Ei sitä kukaan olisi ihmetellyt, Helsingissä kun asutaan.

  0
  1. Lucky you! 😀 Kerrassaan mahtavaa heittäytymistä mieheltä!

   0
 2. Oikeasti kun ajattelee niin kyllä naisilla on kumma oikein muuttaa itseään näyttämään ties miltä! Ja miehet vaan vetää ”AXEA” ja hurmaa puoli kylää 😀 tai sitten ei! Noh molempi parempi, toiset naiset puolestaan saa myös tuhoa aikaiseksi meikillä. Hieno video kyllä!

  0
  1. No näinpä! 😀 Oon välillä miettinyt samaa! 😀

   0
 3. Oon tapaillut muutamaakin miestä, joilla on tosiaan ollut kadehdittavan pitkät ja kaarevat ripset, oon itse ihmetelly asiaa myös. Nykyisellä miehellänikin on, koskaan en kyllä ketään vielä meikattavaksi pyytänyt, oon vaan ääneen kadehtinut kun voisin mieheni ripset saada. 😀

  0
  1. Siis toi on joku miesten geenien juttu! Ja sitten me naiset ollaan suurin osa tämmösiä tynkäripsisiä, vaikka pitäis mennä täysin toisinpäin! 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM