Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lorvikatarri

Mietinpä tässä vaan, että olenkohan ainut, johon on näiden helteiden myötä iskenyt pahanlaatuinen lorvikatarri? Olen huomannut omalla kohdallani sen, että kun laiskottelulle antaa pikkusormen, vie se helposti koko käden ja loppukropankin siinä samalla. Minulla tämä ilmenee parhaiten blogin kanssa, jos en päivitä ”rutiininomaisesti” blogia päivittäin about tiettyyn aikaan, alan lipsumaan touhusta ihan huomaamattani, menee päivä, toinen ja kohta huomaan ajan vaan valuneen jonnekin, ihan tekemättä mitään sen kummemmin erikoista, olen siis vaan lorvinut!

20140729_153017 20140729_160243

Kiire on juttu erikseen, mutta sillonkin blogirutiini tuntuu pysyvän paremmin ruodussaan kuin pahanlaatuisen lorvikatarrin iskiessä päälle. Ei sillä, tämä tila vaikuttaa toki muuhunkin kuin blogiin, esim. verkkopankkiin meneminen tuntuu olevan työn ja tuskan takana ja vaativan äärimmäistä ponnistelua (kävin siellä vihdoin eilen illalla, kun oli ihan pakko, tai käyttötili olisi painunut pian miinukselle). Merkitsen myös sähköpostit punaisella lipulla odottelemaan myöhempää reagointia, koska tuntuu aivan uskomattoman haastavalta vastata niihin mitään ”järkevää”. Näitä onkin sitten kiva purkaa myöhemmin… Myös ruokarytmi ja unirytmi ovat jopa enemmän hukassa mitä aiemmin ja saatan helposti nukkua vaikka kahteentoista päivällä ja toki nukkumaanmeno venyy sitten sieltä toisesta suunnasta. Huoh.

20140729_163724 20140729_165951

Tuntuu jostain syystä muutenkin siltä, että pää on pehmentynyt tässä muutamassa viikossa ihan kunnolla. Alan jo vähän huolestua, että osaanko enää edes tehdä töitä ollenkaan. Ilmeisesti olen vaan aika tiukasti siinä lomamodessa edelleen, vaikkakin olen jo yrittänyt alkaa purkamaan sähköpostisumaa ja muutamia muitakin juttuja, mutta työmode kytketään päälle varsinaisesti vasta ensiviikolla, kun palaan toimistoon ihan konkreettisesti. Ehkäpä siis jatkan tätä lorvikatarrin kourissa kieriskelyä suosiolla vielä tämän viikon. 🙂

IMG-20140729-WA0000

Postauksen kuvat ovat eiliseltä reissulta Tammisaareen, jossa upotimme ensin varpaat hiekkaan, sen jälkeen kroppamme mereen ja viimeisimpänä hampaat rantaravintolan herkulliseen pitsaan. Että semmonen lorvipäivä eilen.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM