Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Good Vibes!

Mökillä on aina hyvät vibat. Ajettiin yksi viisituntinen tänne eilen ja ehdittiin vielä hyvin palvomaan aurinkoa laiturin nokkaan. Nämä kuvat ovat eiliseltä illalta, kun aurinko paineli jo mailleen ja uimakamat oli ripustettu kuivamaan ja odottelemaan uutta aurinkopäivää. Jykäkin oli jo vähitellen sisäistänyt, että täällä sitä ollaan koossa taas koko porukka. Itikat lepäilivät kuuman päivän jälkeen uikkareissani (wtf) ja ainut ääni, joka ulkona kiiri oli itikoiden kimeä ininä.

DSC_0203
DSC_0210
DSC_0214
DSC_0230
DSC_0235
DSC_0238
DSC_0250
DSC_0251
DSC_0265
DSC_0267
DSC_0269
DSC_0276

Birkkarikokoelmani karttui toivomillani mustilla Arizonilla Berliinistä. Ovat nahkaa, kuten halusinkin ja tuotiinpa koiranhoitajallekin tuliaisiksi yksi punainen pari. Mutta nyt aamupalapöydän kautta laiturille vaaka-asentoon naattimaan. Asteita on tällekin päivälle lupailtu aika älyttömän hyvät lukemat. TERVE! 🙂

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM