Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Go Germany!

Hyvää sunnuntaihuomenta sinne! Mikähän siinä aina on, että reissussa ja koska on loma kuvittelee, että aikaa blogille liikenisi jotenkin erityisen paljon ja sitten kuitenkin huomaa lomailleensa kaikessa rauhassa useamman päivän ilman konetta. Muttakun on niin paljon tehtävää ja nähtävää ja ne päiväunetkin pitää ehtiä ottaa! 😉 Täytyy skarpata tämän blogin kanssa, juttuja ja kuvia nimittäin olisi jaettavaksi asti useampia.

Meidän reissu on jo edennyt siihen pisteeseen, että eilen luultiin että tänään on maanantai, joten päivissä ollaan taas ihan sekaisin. Ollaan reissattu Berliinin ja Hannoverin lisäksi parin päivän ajan Amsterdamissa ja nyt ollaan jo Haagissa tsekkaamassa tuomioistuinta rantoja. Ja onhan täällä! Eilen esim pötköteltiin koko päivä varpaat upotettuna hiekkaan ja illalla katsottiin yllätys yllätys jalkapalloa. Olen oikeastaan ihan iloinen, että kisat loppuu tänään ja Saksa vie kullan. Täällä kun huuma on ollut paikoin aikamoinen.

Tiistainahan oltiin katsomassa Hannoverissa sitä Brasilian teurastusta ja siinä oli mennä makkarat ja hapankaalit väärään kurkkuun kun Saksan meininkiä kentällä katseli. No ainakin koko baari oli aivan fiilareissa. Keskiviikkona oltiin jo siirrytty Hollannin puolelle, mutta itse nukahdin kurkkukipuni kanssa pariksi tunniksi ja en jaksanut raahautua kisakatsomoon. Heräilin sitten sopivasti toisen puoliajan alkuun ja laitoin telkun päälle ja kyllähän se jännäksi meni. Harmitti kyllä, ettei Oranje venynyt kultataistoon asti, mutta olihan tuo eilen voitettu pronssikin hieno juttu. Joten jalkapallon parissa on menneet illat ja tänään seurataan finaali sitten Belgian puolelta Bryggestä, jota olitte useampaan otteeseen kohteeksi suositelleetkin.

Nämä kuvat ovat sieltä Hannoverista Brasilia-Saksa pelin kisakatsomosta. Ja meikä sai kunniatehtävän, soittaa rumpua, jes!
20140708_235205
20140708_235211
20140708_235218

Nyt taas kamat kasaan, huoneen luovutus ja ajelemaan. Taidetaan matkalla Belgiaan pyörähtää niin Delftissä (jos vaikka nauttisi siellä aamiaista) ja Rotterdamissa ihastelemassa arkkitehtuuria. Palataan asiaan, josko Belgiassa netti pelittää! 🙂

0

0 Comment

  1. Bruggestä kannattaa ajaa rannikolle, siellä on myös kauniita biitsejä ja merimaisemaa, esim. De Panne.

    0
    1. Ensi kertaan jäi tämä, mutta Bruggeen on kyllä päästävä joskus uusiksi! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM