Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Toukokuun tykätyimmät TOP5!

Ja taas on Instagramin (@plusmimmi) tykätyimpien listaamisen aika, tällä kertaa siis toukokuulta. Edelliset maaliskuu ja huhtikuu saavat siis jatkoa. Tällä kertaa listaa dominoivat näköjään marjat!

1. Perus aamupala
marjoiToukokuun tykätyimmässä kuvassa oli perus aamupalani, rahkaa marjoilla ja pähkinöillä. Tänään vedin myös samaisen setin töissä. Nam. Tuoreet marjat on vaan jotain niin parasta!

2. Jälleen marjat
marjat
Todellisuudessa toukokuun kakkostilan olisi vienyt Jykä Suomihatussaan, mutta koska kuva on blogissa jo nähty, annoin muille kuville mahdollisuuden. Olen ostellut marjoja pitkin kevättä ja saatoin hieman hullaantua yhtenä päivänä Nummelan Lidlissä, kun nämä vadelmat ja karhunvadelmat maksoivat 2,49,-/rasia ja mustikat 1,49,-/rasia.

3. Tuplasateenkaaret Lontoossa
tuplasateenkaaariTodellisuudessa tämän kolmannen tilan olisi vienyt Putin ja kunnon salaliittoteoriakuva, mutta koska en kyseistä miestä blogiini halua, niin skipataan sekin! Putinin jälkeen tykätyin puolestaan oli asukuva siitä sinisestä maximekosta, mutta koska sekin on täällä jo nähty niin laitetaan mieluummin seuraavaksi tykätyin jakoon, eli kuva Lontoosta! Lontoossa ylläri pylläri taas vähän sateli, mutta paistoi siellä sitten aurinkokin ja saatiin nauttia mm. tuplasateenkaaresta cityn yllä!

4. Bussi Lontoossa
bussiTästä bussista tuli Lontoossa aina hyvälle tuulelle. Kiva mainoskamppis kyllä! <3

5. Jyrki ottaa arskaa
Arskajykä
Mua naurattaa Jykä. Aina kun otetaan nuo meidän aurinkotuolit esille, Jykä kampeaa tuoliin. Ihan eka kuva Jykästähän on otettu itse asiassa tuon aurinkotuolin alla, kun toinen oli niin pieni että ihan hirvittää! Nykyään Jyrkistä on kasvanut oikein kiitettävä kymmenen kilon patukka.

Siinäpä toukokuun anti. Mitähän kesäkuussa luvassa, tällä hetkellä kärkisijaa pitää kuva Mileysta kieli-liukumäessä! LOL! 😀 Menkäähän seuraamaan ja tykkäilemään, niin pääsette vaikuttamaan kesäkuun listaan…

0

0 Comment

 1. Hei, toivottavasti ei haittaa, kopioin hauskan idiksen listata suosituimmat Insta kuvat omaan blogiini. Nämä on minusta hauska katsaus menneeseen kuukauteen 🙂

  0
  1. Tottakai saa kopioida! 🙂 Kiva vaan jos inspiroi! 🙂

   0
 2. Emmi L. says: Vastaa

  Mopsit ja kesä, mikä ihana kombo! Just olin Lorun kanssa ulkona ja nauroin itseni kipeäksi kun tää mennä röhkii ja yhtäkkiä päätti käydä makaamaan nurmikolle, koska valot ei vaihtunut tarpeeksi nopeasti!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
  1. Awwww <3 Pitäisköhän Lorun ja Jykän järkätä jotkut treffit nyt kesällä vaikka Karkkilassa? 🙂

   0
   1. Toi on loistoidis! Ehdottomasti pitää järjestää treffit 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM