Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Out of Office!

Jiiiihaa! Suljin eilen Bella-toimiston oven ja palaan asiaan seuraavan kerran vasta elokuussa. Toisinsanoen TO DO-listani heinäkuussa näyttää ainoastaan melkoisen blogipainotteiselta! Postausidiksiä on kertynyt taas huimat määrät ja mm. meikkijuttuja luvassa jopa videonkin muodossa. Toivottavasti saan heinäkuussa postauksia puskettua vanhaan malliin vähintään kerran päivässä myös ulos asti! 🙂

Viimekesa

En ole lomaillut palkallisesti kuukautta kesällä varsinaisesti ööö… ikinä, enkä siis nosta varsinaisia lomarahoja tänäkään kesänä, mutta olen vain tehnyt älyttömästi töitä koko kevään, että pystyn käytännössä jäädyttämään blogia lukuunottamatta kaikki projektit koko heinäkuuksi (yrittäjyys on ihanaa). Pitäisi vielä saada laskutettua kaikki hommat ennen lomia… Mikä siinä on, että laskuttaminen ja kirjanpito ovat aina (ainakin minulle) todella vastenmielisiä juttuja? 😀

Tekemistähän minulla kyllä heinäkuussa riittää. Lähden ensi maanantaina Jykän kanssa Kuopioon ja palaan takaisin vasta torstai-iltana, tarkoitus on mennä mökille ja käydä pitkästä aikaa myös Kuopion keskustassa pyörimässä, toivottavasti se tori on jo kunnossa. Jykä jääkin sitten taas kesän viettoon vanhemmilleni. Viikon päästä perjantaina lähdetään Matin kanssa Turkuun ja Ruisrockiin, oltiin pari vuotta sitten Ruisrockissa päiväseltään, mutta nyt tarkoituksena on viihtyä koko viikonloppu Turussa. Meillä on vielä yöpaikka auki ja ajateltiinkin, josko mentäisiin telttaan sinne Ruissalo Campingiin (ei siis Ruisrockin omalle alueelle). Onkohan joku ollut siellä yötä?

Kun sunnuntaina tullaan Ruissista, niin maanantainahan meillä lähtee lento jo Berliiniin, jonne pitäisi varmaankin varata sinnekin joku yöpaikka. Ollaan perillä vasta illalla ja luultavasti festarit ja todennäköisesti teltassa nukutut yöt painaa vielä siihen malliin, että toiveissa on saada hyvät yöunet ennen seuraavan päivän ajourakkaa Hollantiin. Saadaan auto siis tiistaina aamupäivästä, jolloin varsinainen reissu starttaa. Tuosta meidän Keski-Euroopan reissusuunnitelmistahan kirjoittelinkin jo omassa postauksessaan ja teiltä tuli aivan huikeita vinkkejä matkalle. Niitä saa kyllä jättää yhäkin, suunnitelmat kun ovat ihan yhtä auki edelleen… 😀

viimekesa2

Kun tullaan reissusta 22.7. takaisin Suomeen, pitäisi vielä ainakin käydä kesämökeillä (parasta) Savossa ja Lappajärvellä sekä noutaa toki Jykä takaisin kotiin. Niin ja toki toteuttaa monta juttua meidän kesälistalta! Sitten vielä ennen takaisin töihin palaamista olisi suunnitelmissa suunnata elokuun ekana viikonloppuna Blockfest-festareille Tampereelle. Siellähän esiintyy mm. Snoop Dogg, jota juuri käytiin pari vuotta sitten siellä Ruisrockissa viimeksi katsomassa.

Aivan huikee ”loma” siis tulossa! Toivottavasti kelit hellii, jos ei täällä kotimaassa niin sitten edes siellä Keski-Euroopassa! 🙂

Miltä näyttää teidän heinäkuu? Töissä? Lomilla? Mökillä? Festareilla? Ulkomailla? 🙂

Postauksen kuvat viime kesältä.

0

0 Comment

 1. Ruissalo Camping on ehdottomasti parempi kuin se Ruisrockin oma leirintäalue 🙂 Leirintäalueella on kaikki mukavuudet alkaen huippuhienosta saunarakennuksesta toisella puolella leirintäaluetta meren rannalla ja lisäksi löytyy sisävessat ja -suihkut eli ei tarvitse missään mutaisessa kontissa käydä 😉 Leirintäalue on sopivan kaukana itse leirintäalueesta ettei meteli häiritse leirinnässä olevia ja leirinnästäkin kuitenkin löytyy kunnon festarimenoa hieman tasokkaampana.. Sanotaanko näin, että true metsänpeikkofestarinkävijät ovat festarialueen vieressä ja mukavuudenhaluiset (lue fiksummat) ovat sitten siellä kunnon leirintäalueella 😉 Tietty miinuksena voisi pitää sitä, ettei festarialueelle pääse nopeasti kävellen.. Tosin jos tykkää alkomahoolia/limpparia maistella matkalla niin meneehän se matka leppoisasti hyvässä seurassa..Itse istuskelin myös 2012 leirintäalueen sisäpuolella olevalla rannalla ja laiturilla ja nautin niin maisemista! Olen iloinen, että pääsen taas sinne nauttimaan hyvästä musiikista ja luonnosta 😉

  0
  1. Hei hyvä tietää. Ilmeisesti tänä vuonna ei oo Ruissilla kuin se yksi leirintä siellä kaaaaukana? Miten pitkä kävely tuolta Ruissalo Campingista sit on alueelle? Mun mielestä pari vuotta sitten se festaribussi jätti jonnekki melko kauas, kun tultiin siis keskustasta, joten sieltäkin oli joku 3km kävely alueelle. Katsellaan katsellaan! 🙂

   0
 2. Tori alkaa olla valmis ja viinijuhlatkin alkoi tänään 😉

  0
  1. Oijoi, ainiin nekin on nyt! 🙂

   0
 3. Apua, Ruissiviikonloppu teltassa – musta ei todella olis siihen! 😀 Mä oon tullut niin vanhaksi ja mukavuudenhaluiseksi, että ei, kertakaikkiaan ei. (Jos tulette toisiin ajatuksiin ja haluatte katon ylle niin hihkaise.) Mulla on pitkästä aikaa kolmen päivän lippu ja ajattelin rymytä koko viikonlopun. Ensimmäinen palkallinen kesäloma kymmeneen vuoteen on nyt sellainen juhlan paikka, että palkitsin itseni lipulla. Muu loma meneekin sitten varmaan siitä toipumiseen. 🙂

  0
  1. Mä veikkaan et mäkin oon jo liian vanha moiseen, mut en tiiä onko vaihtoehtoja… Meitä on lähössä nimittäin mun ja Matin lisäks kaks meidän kaveria, joten ei viittis niitä hylätä leirintään ja lähtee ite sisämajotukseen. 😀 Mut törmätään ihmeessä viikonloppuna! 🙂

   0
 4. Hauskaa lomaa! Autoreissu Euroopassa on kyllä parhautta 🙂 Saksassa varsinkin on monia todella upeita paikkoja ja vielä tosi edukkaaseen hintaan saa sekä ruuat että majoituksen.

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
  1. Joooo! En jaksa oottaa! Viikko enää niin lähtö on jo lähellä! 🙂

   0
 5. Tervetuloa Savoon ja jos poikkeat tiistaina jo kaupingilla ja sattumalta vaikka matkuksessakin niin tuu käymään siellä zizzillä, innokas lukija siellä kassalla on iltavuorossa 😀

  0
  1. Hitsi, oon tulossa Matkukseen näillä näkymin vasta torstaina! Täytyypä sillon siis pistäytyä Zizzillä 🙂

   0
   1. Damn mulla on sillon vapaa, pitänee tulla roikkumaan töihin sillon 😛

    0
 6. Heippa,

  Mekin ollaan Ruississa, ja valittiin se Ruisrockin oma leirintäalue. Sieltä on kuitenkin ilmainen bussikuljetus siihen festaribussiasemalle, niin päädyttiin siihen. Ruissalo Campingista Me ollaan meidän matkailuautolla liikenteessä. Meillä on semmonen Transporterin paku josta heivattiin vaan penkkejä pois, mutta se on rekisteröity matkailuautoksi. Kyllä siellä 2 ihmistä nukkuu 🙂
  Mutta ehkäpä törmätään, jos vaikka uskaltaisi moikata tuommoista upeeta blogaaja naista 🙂

  0
  1. Niin, tosiaan ei saatu mistään selville miten sieltä toiselta leirintäalueelta pääsee festarialueelle niin valittiin tuo ettei ainakaan tartte sieltä tosi kaukaa koko matkaa lenkkeillä, se 2 km suuntaansa riittää kyllä 🙂

   0
  2. Me tullaankin kans asuntoautolla, mut ymmärtääkseni siitä joutuu maksamaan vielä erikseen sinne leirintään tullessa? Ja vielä jokaisesta oman leirintämaksun, joten voi olla että jäädään jonnekkin muualle sitten yöksi 😀

   0
   1. Nimetön says: Vastaa

    Jooo, asuntoautopaikka on 30 euroa, mut se tarvii maksaa vaan kerran ja sit kaikille ne leirintäliput… Minusta ei ollut paha kun kaks ihmistä on kolme yötä siinä niin se on alle 100 e, mutta siis en tiedä miten se Ruissalo camping missä on paremmat oltavat!

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM