Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Roshe Run & Pink Punch

Arvatkaapas mitä, en oo varmaan koskaan, en More To Loveen, enkä tänne tehnyt semmosta ”päivä Mimmin kanssa”-postausta ja nyt kun sain silmäni auki tuossa vähän ennen kymppiä, niin ajattelin jossain ihme mielenhäiriössä moista postausta ruveta kuvaamaan. Katotaan nyt kuinka paljon muistan päivääni dokumentoida, toivottavasti ihan useammankin hetken!

Meillähän on siis rivarikämppä ja viimeisimmät sadeviikot on takapiha ollut ihan kamalassa kunnossa. Siellä on kirjaimellisesti ollut viidakko, joten nyt auringon (ainakin tällä hetkellä) paistellessa on pakko tehdä tuolle meidän pihalle jotain. Matti meni jo trimmerin kanssa ajamaan niitä koiranputkia ja mitä lie alas ja minun on liityttävä ihan just mukaan touhuun. Halusin kuitenkin ihan ensin tulla laittamaan teille nämä toissapäiväiset kuvat, kun tulin kotiin ja soitin armaalle miehelleni, että tulepas kulta tänne alatielle ottamaan asukuvat. Voitte kuvitella, että varsinkin kesken jalkapallopelin hän oli ratketa riemusta. No sain onneksi kuvat kinuttua. Ainakin itseäni kun ne vaaleaa talomme seinää vasten kuvatut kuvat jo vähän kyllästyttää… 🙂

Asu nyt on sitä samaa ja samoja varusteita, mitä mulla yleensäkin, mutta jo pari kk sitten pitkään haaveilemani ja ystävältä saamani Niken Roshe Runit päätyivät vasta ekaa kertaa nyt päälle. Samoin ekaa kertaa huulilla oli tuo Baby Lipsin Pink Punch, jonka muistin Viilankantoluvan Petran postauksen innoittamana. Se passasi oikein hyvin noihin kenkiin, joita yritin pukea jo edellisenä päivänä jalkaan tuloksetta.

Bomber Lindex Generous (XL) // Mekko – Dress ASOS Curve (UK22) // Sukkikset – Tights Vogue (44-48) // Laukku – Bag Paul’s Boutique // Sneakers Nike Roshe Run (US9,5)
asuuuuuasuuuu2
Pörrömimmi
Paulsboutique
Rosherun

Kengät saivat päivän mittaan kehuja, mutta laukku jakoi toimistolla mielipiteet täysin.

Mitäs te tuumaatte?

Bomber ja sukkahousut blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Maariaelle says: Vastaa

  Hyvät ovat 🙂 muuten asiasta nakkiin, olisiko sulla jotain hyviä vinkkejä 15v. tytölle, miten saisi sellaisen kauniisti hehkuvan ihon? Mitä tuotteita kannattaa käyttää ja kuinka usein ja onko jotain muita vinkkejä? (veden juonnin olen kuullut auttavan). Mulla on siis rasvoittuva iho.

  Ihanaa kesää sinulle!:)

  0
  1. Kiitos! 🙂 Ei kannata laittaa kovin paksua pakkelia, vaan käyttää esim. BB- tai CC-voiteita ja lisätä niihin tujaus esim. hohtoa antavaa voidetta. Lisäksi puhdistaa ihoa toki sopivilla tuotteilla (ei kuitenkaan liian vahvoilla) ja muistaa runsaan veden lisäksi syödä myös hyviä rasvoja ja vitamiineja. 🙂

   0
 2. Laukku on i-hana!! ..ja kengät myös. 🙂

  0
  1. Kiitos Tanja, laukku onkin ikivanha ostos Lontoosta ja en ole käyttänyt sitä piiiitkään aikaan! 😀

   0
 3. Iida Pystykoski says: Vastaa

  oih, noi kengät! rakastuin ihan täysin!! *.* mistä oot ostanut ne? 🙂

  0
  1. Oii, ne on kyllä ihanat! Mä ostin ne mun kaverilta, mut esim Zalandolta saa, jos laittaa hakusanan Nike Roshe Run 🙂

   0
 4. Clementine says: Vastaa

  Kengät on superkivat! Asukokonaisuus on myös kiva kun nuo värit kulkee mukana; jujua löytyy kuoseista! Laukkukin on musta hauskan pirtsakka, vähän ehkä överillä tapaa makee, mutta ainut mikä häiritsee siinä niin tuo I <3 pb, koska ajattelen automaattisesti aina et "peanut butter" 😀

  0
  1. Repesin ääneen pähkinävoille 😀 Ite en ookkaan hoksannu sitä noin. Laukku on ollu pitkään ”jäähyllä”, mut nyt tuntu hyvältä vaihtoehdolta kengän ja huulipunan kanssa 🙂

   0
 5. Killabee says: Vastaa

  Noi sopii sulle niin hyvin! Ihana! <3 Ja toi sun iho on ihan epishimmee!

  0
  1. Kiittiii! Mun pitää hei maksaa noi sulle! Tosiaan otin vasta nyt käyttöön, olin melkein unohtanu koko kengät! 🙂

   0
 6. tiiäkkö muuten onko noi Nike Roshe Runit tarkotettu ihan juoksu käyttöön vaan vain kävelyyn? 🙂

  0
  1. En itse asiassa tiedä! 😀 Yritin googlettaa, mut ei oikein löytyny vastausta.

   0
 7. Tuo Pink Punch’han näyttää hyvältä! Mulla se on vielä korkkaamatta, mutta lupaavalta vaikuttaa. Minun mieleen laukku olisi paremman näköinen ilman kultahärpäkkeitä ja sitä isoa lätkää. Kuvio laukussa muuten ihana.

  0
  1. Joo, ite kans aikoinaan ihastuin siihen kuvioon, mut ollut pitkään jo käyttämättä. No onneksi passasi tohon asuun taas pitkästä aikaa 🙂

   0
 8. Kengät on kyllä superihanat!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
  1. Kiitti Emmi! 🙂 <3

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM