Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – M niinku Mimmi

Havahduin juuri siihen tosiasiaan, että tänään on perjantai! Koko viikko on taas ollut täynnä pitkiä päiviä ja aikamoista hulabaloota. Eilen saatiin Elsan kanssa toimistolla kesken päivän loistoidea, että haetaan ympyrätalon S-marketista salaatit ja mennään tokoinrantaan lounaalle ja kahville nauttimaan helteisestä kelistä.

No, marketin salaattivalikoima oli aika olematon, mutta löydettiin kuin löydettiinkin mieluisat salaatit. Kassalla kuitenkin tajusin, että multa on jäänyt lompakko kokonaan toimistolle, eli Elsa joutui maksumieheksi. Sitten tajuttiin, että eihän meillä ole haarukoita, joten se siitä hyvästä ideasta. No kahvia käytiin kuitenkin pikaisesti rannassa ryystämässä ja napattiin matkalla nämä asukuvat minusta. Niin ja vasta takaisin sisällä toimistolla tajuttiin, että onhan näissä salaateissa tosiaan haarukat mukana… No jos ensi viikolla sitten vaikka paremmalla onnella!

Minusta on muuten tullut kolmekymppisenä vieläkin hajamielisempi. Maanantaina missasin melkein erään blogitapahtuman Espoossa, kun havahduin varttia vaille neljä, että hetkonen viideltä alkaa muuten se tapahtuma, jonka olin jotenkin ihan täysin unohtanut. Keskiviikkona puolestaan törötin odottamassa aamulla kasilta bussia pysäkillä ja en todellakaan tajunnut, että kesäaikataulut ovat astuneet viikon alusta voimaan ja kyseinen bussi ei kulje ollenkaan. Great. Eilen sitten unohdin lompakon toimistolle ja mitä näitä nyt on, pieniä sattumia pitkin viikkoa, joita en nyt yllättäen tähän hätään enempää muista. 😀

Mekko – Dress Primark (UK20) // Jakku – Cardigan New Look Inspire (UK22) // Sandals Crocs (US9) // Kassi Marimekko
DSC_0009DSC_0007DSC_0010
DSC_0022

Sellanen hellepäivän asu tällä kertaa. Tuo mekko on parin vuoden takainen Primarkin alerekin löytö Berliinistä ja se vaatii kaverikseen aina jotain simppeliä. Hintaa tällä oli aikoinaan 5€ ja on ihan lempivaate helteillä 100% viskoosin ansiosta, kuten kaikista asukuvista, mitä mekosta olen julkaissut voikin ehkä päätellä. Eilen tuossa mekossa tosin oli jostain syystä vähän mama Africa-olo, mutta enpä antanut sen haitata.

Nyt alan työstämään muutamaa etätehtävää, jotka roikkuvat mulla pukeutumisneuvojakouluun edelleen. Palataanpa taas asiaan!

Kengät blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Kaunis tämä mekkosi! 🙂 Hajamielisyyttä on täälläkin enemmänkin kuin omiksi tarpeiksi asti! 😀 Muuten, myöhästyneet 30-v. synttärionnittelut! 🙂

  0
  1. Kiitos 🙂 Ehkä tuo hajamielisyys kuuluu kesään? 😉

   0
 2. Heidi. P says: Vastaa

  Ihana mekko 🙂 ja sulla on samanlaiset sandaalit kuin minulla. Mun väritys on ruskea/kulta. 🙂

  0
  1. Oi, nuo on kyllä ihan tosi hyvät jalassa! 🙂

   0
 3. Voi että sulla sitte on niin ihanat kasvot !! Oot vaa niin sulosen näkönen :> En ylleensä mee blogeihin tälläsiä höpöttään mutta nyt vaan oli jotenki ihan pakko sanua ! 🙂

  0
  1. Haha, apua 🙂 Kiitos! Tämmösiä ”höpötyksiä” kuulee mielellään kyllä jatkossakin! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM