Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Juhlamekko arkikäytössä

Haa, minä tein sen! Eilen illalla puoli kymmenen aikoihin illalla uppasin viimeisen tehtävän Moodleen, JES! Ja kuten lupasin, nukuin viime yönä yli kuusi tuntia, joten olo on jo heti parempi. Koko tämä viikko on ollut aikamoista härdelliä siis, mutta näköjään tästäkin hengissä selvittiin. On välillä haastavaa yhdistellä nämä minunkin kuviot toimivaksi kokonaisuudeksi ja toisinaan mennään äärirajoilla hetkellisesti. Onneksi nyt seuraavat koulujutut ja palautukset ovatkin vasta ensi syksynä edessä ja välissä lämmin ja mahtava kesä.

Vielä kun jaksaisi nyt nousta tästä sohvatuolista, käydä kaupassa, apteekissa ja Mustissa ja Mirrissä, pestä pyykkiä ja viikata puhtaat pyykit kaappiin ja siivoilla muutenkin edes vähän tässä kotosalla, jonka jälkeen voisikin lösähtää takaisin sohvaan koko loppuillaksi ja katsoa loppujaksot Orange is the New Blackin tokasta tuotantokaudesta Netflixistä. Niin ja siinä samalla lämmittää vaikka saunan ja mennä sinne koomailemaan. Kuulostaa suunnitelmalta, jonka toteutus alkakoon NYT!

Otsikonkeksijä on muuten ollut taas vauhdissa, pää lyö ihan tyhjää, kun katson näitä kuvia. Mutta näin siis tapahtui, ”juhlamekko” päätyi arkikäyttöön tavallisena työpäivänä yhdistettynä arkisesti farkkutakkiin, leggingseihin, sotkunutturaan ja slip oneihin. Muistakaapa tekin välillä käyttää niitä juhlavarusteitanne, etteivät yksin kaapissa seiso ja pääse ainoastaan kerran vuodessa ulkoilemaan! 😉

Farkkutakki – Jacket 2nd hand (F21+ 1XL) // Mekko – Dress JUNAROSE (50) // Kello – Watch MBMJ // Leggings New Look Inspire (UK22) // Slip Ons Vans (US9,5)Mimmelimekossa Mimmelimekossa2 Mimmelimekossa3 Mimmeliiini

Nyt hommiin, joten rentouttavaa viikonloppua myös sinne! 🙂

Mekko ja kengät blogin kautta saatu.

 

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM