Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Farkkumekko ja pitsikimono

Naputin juuri viimeiset tarjoukset ennen juhannusta liikkeelle ja käännän kohta työmoden OFF-asentoon. Ainakin toivottavasti. Pitäisi vielä kirjoittaa kauppalista ja suunnata sinne missä varmasti muutama muukin Nummelalainen tuskailee tällä hetkellä juhannusostostensa kanssa, eli Cittariin, huh!

Harmittaa aina kovasti, että kiire heijastuu aina ensimmäisenä blogiin, mutta niinhän se taitaa vähän kaikilla mennä. Eilenkin lähdin puoli kasin bussilla aamulla Helsinkiin ja palasin kotiin yhdentoista aikaan illalla. Duunin lisäksi päivään mahtui erään kolmekuisen pikkutytön tervehtimistä ekaa kertaa ja samalla AMK-luokkalaisteni tapaamista ja oli meillä kyllä mukavaa. Välillä on kyllä pakko muistaa elää ”ihan oikeasti”, vaikka tuntuisikin pahalta jättää toisinaan kiireen takia postaamatta.

Nämä asukuvat ovat muistaakseni viime viikolta, no kuitenkin siltä ajalta kun lämpöä oli yli 20 ja minulla päällä uusia vaatteita. ASOSin alekoodin siivittämänä tilasin tovi sitten tuon pitsikimonon ja farkkumekon, joka tosin värjäsi tuota kimonoa päivän aikana siniseksi (ja yhdet valkoiset rintsikat myös, argh), mutta ovat silti ihan lemppareita, vaikka välillä tuntuukin, että päällä olisi päiväpeitto tai pitsiliina! 😀

Kimono ASOS (UK20) // Mekko – Dress NewLook (UK22) // Leggings Piruetti (L) // Slip Ons VANS (9,5)
pitsikimono
pitsikimono2
pitsikimonomimmipitsikimono3
pitsikimono4

Uuden pitsikimonon ja farkkumekon lisäksi olen ihastunut kesän myötä vaaleisiin satiinikynsiin ja ei varmaan epäilystäkään siitä, mitkä kengät ovat tämän hetken käytetyimmät, nuo VANSit sujahtavat nimittäin jalkoihin asun kuin asun kanssa! 🙂

Me lähdetään huomenna juhannuksen viettoon Pepille ja Jukalle, jonne on tulossa useampikin tyyppi (ja koira). Jätän koneen kyllä kokonaan kotiin, mutta eipä sitä tiedä josko lisäilisin kuulumisia taas vaikka puhelimella. Tai jos tästä ihan villiinnyn, saatan ajastaa jonkun postauksen huomiseksi tai viikonlopuksi. Meidän reissuista kun ei ikinä tiedä, viihdytäänkö reissussa yksi yö vai koko viikonloppu! 😀

Mitäs juhannussuunnitelmia teillä on? 🙂

Kengät blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Hienot vaatteet. Hyvää Juhannusta! 🙂

  0
  1. Kiitos 🙂

   0
 2. Piia Pai says: Vastaa

  Aivan upean kaunis kokonaisuus. Tuo pitsijakku on kuin koru, tosi kaunis!

  0
  1. Joo, mä kans ihastuin siihen heti ja oli pakko tilata! 🙂

   0
 3. Jussi meni kotosalla. Paistoin kaksi kertaa jumalattoman määrän plättyjä ja kummasti kaikki katosi, vaikka kotona olimme vain oman perheen kesken. Eli minä ja mies ynnä poika.

  Pitsi kimono on todella kaunis. Mietin tosin yksipäivä töissä (vaateliike) että mikä erottaa kimonin ja jakun. Ennen oli vain jakkuja/takkeja/tms ja nyt onkin sitten kimonoja 😀

  0
  1. Siis NAM! Letut on parasta.

   Joo, näinpä. Kimonon malli on kyllä hieman eri, eli tuo olkalinja laskeutuu ja on leveet pötkömäiset hihat, toisin ku perus jakuissa 🙂

   0
   1. Whipped Violet says: Vastaa

    Jep, näinhän nuo kimonot tuppaa olemaan. Joskin, ainakin meillä töissä, osa jakuista on aika lailla samaa settiä. Erityisesti nyt viime lopputalvesta alkaen jakutkin ovat olleet melko rentoja, verrattuna ”normaaliin” jakkumalliin.

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM